web analytics

4

PLOG MAANDAG 30 JANUARI 2017


Nou, nou, nou, nou, wat een enthousiasme op de maandagochtend! Ik heb weer een stuk gerend volgens het Start To Run-plan en op de terugweg zag ik dat er licht bij m’n ouders brandde dus ik dacht; daar ga ik even een bak koffie halen! Goedemorgen!


Best goed bezig geweest! Tof om te merken dat ik steeds meer en beter kan.


Dan snel terug naar huis, want om 9:00 komt er een nieuw Lush-parfum online en die wil, nee, moet, moet, moet ik hebben! Gelukt! What Would Love Do? Top-naam voor een parfum, toch?


En dan; aan het werk!


Ik krijg hier bijzondere gevoelens bij. Zwarte War Daddy? WTF? Nou ja, ik heb ‘m aangevraagd, want bijzondere gevoelens moet je koesteren! Come to Mommy!


Oh! Lord! Have merci on my clit!! Ik krijg een doos met 4 nieuwe Satisfyers binnen die allemaal getest willen, nee, moeten worden. ZUCHT.


Ik vind het vandaag even helemaal niet leuk om alleen te zijn. Want ik werk alleen en ik ben alleen. En ik voel me alleen. Ik weet het, er zijn ergere dingen in de wereld; honger, oorlog, geweld, maar ik voel me gewoon even heel zielig. Vroeger vond ik de maandagen heerlijk, want weer de hele dag voor mezelf. Nu heb ik moeite met de maandagen, want weer de hele dag voor mezelf. En ik heb ook helemaal geen zin om te koken, maar ik maak toch maar een bord spaghetti carbonara. Troostvoer. Helpt een beetje.


En even geinen met de Nina in bed helpt altijd.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Jan Folkersma schreef:

    Haha die laatste foto! Pretletters.

  2. Else schreef:

    Ja die foto kan M in zijn zak steken

  3. Ingrid schreef:

    Wat een gewéldige foto. Fantastisch grappig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *