web analytics

1

LUNA KRIJGT EEN ZWEMBAD IN DE TUIN

beginpaginatotaal

IMG_3109
Ze zeggen toch altijd dat zwart zo afkleed? Nou, daar merk ik dus helemaal niks van. Het is 6:00, ik kan niet meer slapen van de hitte en het nieuws van het neergeschoten vliegtuig krijg ik ook niet uit m’n hoofd.

IMG_3116
Ik maak m’n plog van eergisteren en Bruce ligt in de weg.

IMG_3117
Buiten tref ik een cadeautje van de andere 2 poezenboys aan. Thanks boys!

IMG_3118
Lekkere overgang naar deze kikkererwten die al de hele nacht liggen te weken. Gedroogde kikkererwten zijn een stuk goedkoper dan een blik en ze een nachtje laten weken is niet eens zoveel moeite.

IMG_3119
Ja, tuurlijk Frank, ga jij maar op de nieuwe shirts van de echtgenoot liggen, dan ga ik Nina uitlaten.

IMG_3121
De echtgenoot is er ook vroeg uit en we kijken de hele ochtend naar CNN. Word je niet blij van.

IMG_3122
De linzensoep die ik aan het maken ben begint vorm te krijgen. Straks nog de linzen erin en de kikkererwten en dan afkoelen, naar m’n ouders brengen en de rest in de diepvries (er is weer een plekje vrij).

IMG_3123
Want vanavond eten we dit.

IMG_3124
De echtgenoot valt me al jaren lastig met doemscenario’s over dat de wereld vergaat, dat er aliens komen of dat er een Derde Wereldoorlog komt en dat we snel moeten gaan preppen en onze hele schuur moeten volbouwen met eten en water en een schuilkelder. Het is vandaag voor het eerst dat ik hem niet uitlach.

IMG_3126
We hebben ook al afgesproken dat als er oorlog komt dat we eerst de poezenboys opeten en dat Nina als laatste aan de beurt is.

IMG_3128
Maar zover is het nog niet! Eerst ontbijten met 3 pubermeiden! Niet slecht voor een vrijdagochtend. Wel een slechte foto.

IMG_3134
Nee, nu is er echt niks voor jou bij.

IMG_3135
Hier sta ik alweer op het schoolplein van oppasmeisje M.! Ook voor mij de allerlaatste keer EVER!!! HUIL! De kinderen tellen af van 20 naar 0 en hebben dan; vakantie!!! Ik krijg maar een heel klein beetje tranen in m’n ogen. Toch een hoofdstuk dat je afsluit.

IMG_3137
Ondertussen hebben J. en ik onze eerste echtelijke ruzie. Hij wil een zwembad in de tuin en ik vind dat onzin, maar hij wil het, hij wil het, hij wil het en waarom gebeurt het niet als ik het niet wil?? Hij wil het wel, dus waarom doen we niet wat hij wil? Het wordt tropisch warm en ik ben ‘m naderhand dankbaar, hij weet het zeker. Ik weet zeker dat hij er uiteindelijk maar 2 keer in gaat liggen, maar hij mag het tegendeel gaan bewijzen. Liefde is; hem af en toe z’n zin geven.

IMG_3138
Ik neem voor mezelf meteen een ‘massage’ badeend mee.

IMG_3139
De echtgenoot en ik zetten zonder ruzie te maken het zwembad op.

IMG_3140
Binnen 20 minuten staat-ie en dat is maar goed ook, want ik zou bijna flauwvallen van de hitte.

IMG_3143
Het grote vullen kan beginnen.

IMG_3145
Duurt wel een uurtje of 4.

IMG_3146
Frank ligt in de schaduw.

IMG_3150
Daar zit-ie hoor. HALF!

IMG_3151
Nina wil er ook wel bij.

IMG_3154
Ik sta erin.

IMG_3156
Tot m’n knieën.

IMG_3162
Nina wil er ECHT graag bij.

IMG_3165
Okay, okay, okay, ik geef toe; het is wel heel lekker zo’n zwembad in de tuin. Jillz erbij, lekker loungen, hangen en binnen 10 minuten ben ik al verkleurd. Nee, niet verbrand, al lijkt dat op de foto zo, maar dat komt omdat we een rode parasol hebben.

IMG_3167
Infinity pool.

IMG_3170
Bruce kan goed loungen.

IMG_3171
Sid kan goed observeren.

IMG_3179
Nina heeft het echt zwaar met deze hitte.

IMG_3184
Maar ze moet toch echt wel even uit.

IMG_3182_1
De eerste bramen zijn een feit.

IMG_3185
J. heeft de pubermeiden weer opgehaald uit De Beldert. Die gaan nu in ons eigen zwembad liggen en worden door J. voorzien van een alcoholvrije cocktail.

output_jNceEd
Geserveerd tot in het zwembad! Wat een luxe!

IMG_3210
We eten dus heerlijk buiten! Ik maakte die salade die ik vanmorgen al wilde maken, met gebakken aardappels en een runderschnitzel met chimmichurri en het was allemaal superlekker en ook allemaal helemaal op! Ongelooflijk wat die meiden kunnen eten. Geen foto’s van, want het was te heet om na te denken. Na het eten breng ik een bak soep naar m’n ouders en maak ik nog een liter kersenijs, die uiteraard meteen door de meiden wordt opgegeten. Oppasmeisje M. ging na het aftellen op school met haar moeder mee naar huis, maar ’s avonds komt haar zus I. bij ons logeren, dus alsnog een huis vol met meiden! ’s Avonds kijken we met z’n allen naar ‘The Best of Got Talent.’

IMG_3217
Ik hou ervan, al is het inmiddels binnen 25 graden.

IMG_3218
Na dit programma ga ik naast de echtgenoot liggen, die al eerder naar bed was gegaan van de hitte. De meiden blijven beneden (want als ze daar gaan lopen gillen worden wij er niet wakker van).

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    Toch is het wel lekker zo’n groot bad…. de zomer begint nog maar net…. volgens mij ga je er van de zomer heerlijk van genieten, met een wijntje en een hapje…. ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *