web analytics

2

SCHILDEREN, BBQ & KLAVERJAS

middengelukt1

IMG_1712
Oh, Nientje toch! Ze moest er vannacht weer uit, dus wij ook, al ben ik blijven liggen om het bed warm te houden. Ze is niet helemaal lekker, maar ook niet echt ziek. Misschien moet ze weer loops worden, misschien iets verkeerd gegeten? We wachten nog even af.

IMG_1715
Bruce is, als altijd, tiptop in orde. Daar achter Bruce, hangt een gestreken overhemd. Ik wacht tot mijn man ‘m zelf in z’n kast ophangt. Ik denk dat ik dan heel lang kan wachten.

IMG_1716
Ik ga met de andere man in m’n leven naar de LIDL. M’n moeder mag ook mee.

IMG_1720
Oh, wat zit m’n haar goed. Zo fijn!

IMG_1725
Bij de Emté tref ik een schatje van een wachthond.

IMG_1731
Thuis ligt Nina buiten te snurken en ze voelt zich volgens mij al wat beter dan vanmorgen.

IMG_1733
Ik ga aan het werk met een superleuke opdracht! Het beschilderen van superluxe wijnkisten. In de kisten komt uiteindelijk geen wijn, maar een soortement van spiritueel ritueel om, als stel, nader tot elkaar te komen (hierover later meer). Ik ben erg blij met de opdracht (het worden 7 verschillende kisten en ik ga ze uiteindelijk per 10 ‘dezelfde’ tegelijk schilderen, anders gaat er te veel tijd in zitten.

IMG_1738
Heerlijk weer, verf op m’n huid. Te lang geleden. Voelt goed!

IMG_1739
Hé, zag je dat? Ik kan ook foto’s maken zonder knipoog.

IMG_1746
Dit is nog eens een perfecte werkdag! In de tuin. In de zon.

IMG_1747
Ook hier heel veel liefde.

IMG_1748
Dit wordt The Dream Box (ja, dat kun je ook op de box zelf lezen). Ik vind ze helemaal te gek geworden en mijn opdrachtgever vindt ze ook boven verwachting prachtig!

IMG_1752
Ik had mezelf vanmorgen al een bosje pioenrozen cadeau gedaan, omdat ik zo goed bezig ben.

IMG_1758
Wat moet je?

IMG_1760
Oh, zijn we alweer aan het barbecueën? Nee, Nien, jij mag zeker geen vlees of stukje van dit of dat. Je bent net weer een beetje beter.

IMG_1764
En na het barbecueën volgt automatisch het klaverjassen.

IMG_1766
Vriendinnetje J. en ik verliezen 2 keer genadeloos van de mannen.

IMG_1768
Ja, zo’n snoepje mag je wel! Nien kreeg een zakje met hele ingewikkelde hondenkoekjes van J. en L., maar moet eerst poseren voor ze er eentje krijgt. We liggen om 23:00 in bed. Vroeger ging ik toen pas de deur uit op een vrijdag.

 

Vorig jaar had ik ook wat moeite om allebei m'n ogen open te houden...

Vorig jaar had ik ook wat moeite om allebei m’n ogen open te houden…

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Maya schreef:

    Wat worden die wijnkisten mooi! En heerlijk alle beesten op een gehaakte deken, prachtige foto!

  2. patchwork schreef:

    Prachtig, die kisten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *