web analytics

2

KEES, KOOS & EEN FAMILIE BBQ

middengelukt1

IMG_4996
Is het nou echt afgelopen met de zomer??? HUIL!

IMG_4999
Het maakt Nina niet zoveel uit. Die kan niet wachten om in de sneeuw te gaan rennen.

IMG_5002
Deze dromenvanger is dus mislukt. Qua verven. Dit valt verder niemand op, maar mij wel en het is vreselijk. Ik neem ‘m mee onder de douche, in de hoop dat het een pastel-regenboog wordt. Ik zal het vast verklappen; dat is gelukt.

IMG_5005
J. en ik brengen een bosje bloemen bij vrienden R. en J. (ik hou van lekkere chaotische tafels zoals deze).

IMG_5006
En na een kopje koffie rijden we door naar J. en L. met nog een bosje bloemen. Om ze te bedanken voor de heerlijke sushi gisteren en stiekem om even Kees en Koos te aaien. Oh, wat zijn ze lief!!! Ik wil ze allebei!

IMG_5015
Koos wilde al mee! Helemaal uit zichzelf!

IMG_5019
Maar we hebben ‘m toch maar bij Kees gelaten, anders is het zielig.

IMG_5036
Deze dromenvanger maakte ik samen met m’n moeder! De grote vilten bloemen zijn door m’n moeder gemaakt, net als de roosjes bovenin. Je kan de hele dromenvanger (en details) op m’n site bekijken: HIER.

IMG_5037
Het is weer eens ontploft. Zucht.

IMG_5038
Maar… kijk eens! Precies wat ik wilde! Helemaal perfect nu.

IMG_5045
Nina is een beetje treurig, want wij gaan naar de familie-BBQ en ze mag niet mee.

IMG_5056
Want daar is al een andere hond des huizes. Wat een knapperd hè?

IMG_5070
Ja, wij zijn ook heel knap.

IMG_5076
En kijk eens! Links is mijn tante Nel en rechts m’n moedertje. Je zou toch niet zeggen dat ze gisteren nog aan de chemo lag, of wel? Behalve dan die blauwe plek op haar hand is er niks van te merken. HELDIN!

IMG_5086
En dit zijn mijn ome Hans (ja, die van die overheerlijke snijboontjes) en zijn dochter, mijn nichtje Diana (ja, ze is ouder dan ik, maar wel een kop kleiner) (zij organiseerde de BBQ met haar man). De avond was helemaal geslaagd! Heerlijk gegeten en ook heerlijk bijgekletst over van alles en nog wat. Erg leuk dat deze familiereünie  sinds een paar jaar georganiseerd wordt. Want… uiteindelijk moet je het toch van je familie hebben (en dan bedoel ik dus vooral die overheerlijke snijboontjes). Topdag.

Vorig jaar liet ik me inenten...

Vorig jaar liet ik me inenten…

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. patchwork schreef:

    Wow, wel mooi subtiel geworden, die gedouchte vanger!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *