web analytics

4

LUNA EN EEN LAMBALLERIGE ZONDAG

beginpaginatotaal

IMG_3280
OH! Jesus! Het is nog steeds zo heet in huis! Om precies te zijn; 27,8 graden. Ook nog steeds hoofdpijn door de hitte.

IMG_3282
En… als ik beneden kom zie ik wel dat 1 van de katten de muis van gisteren heeft gevangen! Gatverredamme en ook zielig en wie mag dat allemaal weer opruimen??? Maar toch… trots op mijn kattenboys! Kill and attack!

IMG_3288
Even de ramen tegen elkaar open.

IMG_3294
Een opwaaiend zomerjurkje aan en gaan! Nina uitlaten, de moestuin water geven, ontbijten.

IMG_3290
Zo ziet onze sloot er aan de achterkant uit. Niet zo’n fraai gezicht.

IMG_9667
En kijk. Hier is het burenprobleem begonnen. Vorig jaar zag onze sloot er namelijk zo uit. De buurman had er al jaren en jaren een buis in liggen om zo zijn stukje sloot wél schoon te houden. Na herhaaldelijk vriendelijk vragen of die buis eruit kon, want zowel wij als de buren aan de andere kant zaten hierdoor in de stank, want het water kon niet doorstromen, wilde hij de buis er nog niet uithalen. Ja, toen heb ik het Waterschap Rivierenland gevraagd of zo’n buis wel legaal is en nee, dat was dus niet zo. Dus toen moest de buis eruit, anders zou de milieupolitie langskomen.

IMG_3297
In de krant lees ik dat volgende week de zwem-4-daagse is en ik vraag aan de moeder van oppasmeisje M. of M. mee wil zwemmen met mij. Dat wil ze wel.

IMG_3298
Hé, de tante, of eigenlijk de oud-tante, of in ieder geval familie van J. exposeert binnenkort!

IMG_3311
Ik ga oppasmeisje M. en mij inschrijven bij het zwembad.

IMG_3312
En de rest van de dag hangen we op de bank, want het is te heet om verder nog iets te doen.

IMG_3318
Mooi.

IMG_3319
’s Avonds kijken we naar Zomergasten, zoals elke zomer. Ik vind Freek de Jonge nooit leuk. Nu ook niet.

IMG_3321
De echtgenoot bakt een cake. It’s amazing! Gewoon uit een pakje, maar hij is er heel trots op. En de cake is heerlijk, dat ook nog.

IMG_3323
Ik word altijd zo chagrijnig van een niet-opgeruimde keuken. ZUCHT. Maar ik ben te lamlendig om ‘m op te ruimen.

IMG_3325
Nog steeds niet leuk.

IMG_3326
Nee, nog niet. En zijn keuze-film trek ik ook niet. Lekkere, lamlendige zondag. Morgen heb ik hopelijk meer energie, want dan ga ik dus 250 meter zwemmen.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Marjan schreef:

  Dat is we heel creatief ‘je eigen slootje schoonhouden’…. maar nu is die buis er dus uit en zou het water door moeten stromen toch? Of is dit nou van de warmte? (je merkt , ik woon niet aan een sloot)
  Ik vind je badpak geweldig…. zo gaaf! Succes met zwemmen…

 2. Nelleke schreef:

  Hey wat leuk, mijn spreuk! :)

 3. Irene schreef:

  Hier nog iemand die Freek niet te harden vindt… ;-)

 4. JuZ schreef:

  freek de jonge wordt alleen door freek de jonge leuk gevonden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *