web analytics

4

EEN DOORDEWEEKSE DINSDAG

beginpaginatotaal

IMG_9845
De dag begint goed! Vannacht is er kortsluiting of een stroomstoring in huis geweest en het duurt een half uur om de stroom weer aan te krijgen. Waar het aan lag weten we nu nog niet, want alle stekkers hebben we erin en eruit en weer erin gehad.

IMG_9846
Ik ga om 7:00 aan het werk en… omdat ik me vaak suf loop te zoeken naar al m’n inlogcodes maak ik een document aan waar in alles meteen noteer. Heel handig en gaat zeker een hoop frustratie in de toekomst schelen. Dit is een dikke SCORE en eigenlijk iets wat ik sowieso in m’n helweek wilde gaan doen, maar waarom uitstellen als je meteen kan beginnen?

IMG_9849
Ik schrijf een stukje over een vibrator voor beginners… Soort van My First Vibe dus… Review lees je: HIER.

IMG_9857
In de middag ga ik verder met het scheppen van orde in de chaos in m’n kantoor. Ik wil het liefste dat er in m’n kantoor niets anders meer te vinden is dan kantoordingen en vibrators (hahaha, dat klinkt voor buitenstaanders vast heel vaag, maar op deze manier word ik niet afgeleid door allerlei blije dingen en kan ik me 100% focussen op m’n schrijven). Dus; alle losse frutsels, dingetjes, bakjes, moeten weg! Ondertussen kijk ik naar Dr. Phil via Youtube.

IMG_9869
Beetje jammer is het wel dat mijn kledingkast ook in m’n kantoor staat (het is een inbouwkast en die stond er dus al toen we in dit huis gingen wonen). Alle jurkjes die ik niet meer pas of nooit heb gedragen gaan op Marktplaats. Dit zwarte jurkje van H&M is prachtig, maar ik krijg m’n borsten er niet in.

IMG_9874
Hierin ook niet. Ik ben lekker bezig (al gaan sommige dingen ook weg met pijn in m’n hart, maar als je iets nooit draagt, dan houdt het gewoon op). In de avond komen de eerste biedingen al binnen. Dat geeft wel een goed gevoel! Mocht je op zoek zijn naar vintage jurkjes? Check dan even mijn Marktplaats.nl!

krentenbollen
We eten iets uit de diepvries, maar ik maak ’s avonds een batch krentenbolletjes. Het recept vind je: HIER! Veel werk, maar het wel waard! Hmmmm… We kijken vanaf de bank naar ‘Verslaafd’ en naar ‘Geef mij nu je angst’. Dat laatste programma gaat over een vrouw die bang is voor kots, kotsen, het zien van kotsen, misselijkheid en alles wat daarmee te maken heeft. “Dan heeft ze mij nog nooit horen kotsen”, zegt de echtgenoot. Toen wisten we nog niet dat hij daadwerkelijk de hele nacht boven de toiletpot door zou brengen. Om te kotsen dus.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. CJ schreef:

  Mag ik je als IT’er aanraden dat inlog code document van je offline te bewaren (en van je PC te verwijderen (USB stickie?)) en alles van dat soort zaken in een programma als Keepass te zetten. Wel beveiligen met een goed wachtwoord uiteraard… :)

 2. Patchwork schreef:

  O jee, arme J.
  Best wel ouderwetse stoppenkast heb jij nog, zeg!
  Misschien was er gewoon stroomstoring in de straat?

 3. Grace schreef:

  Dear Josh,I love the post too just like you.I also like the readers ttheare too.I loved the Quinns.The funniest part of the Quinns was Kealee and Brandon’s english accsent it was cool.I reckon all of the performecs were great.from your mate Lachie.

 4. Well put, sir, well put. I’ll certainly make note of that.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *