web analytics

4

PLOG WOENSDAG 12 JUNI


Hoe laat is het?? Het is 5:00, we rollen ons nog 1 keer om en gaan er dan uit. Actie, actie, actie, want we hebben om 8:10 een afspraak in het UMC. Niet op de foto te zien, maar Frank heeft weer naast me geslapen vannacht. Zo gezellig!


Even snel een koffie voordat we gaan.


En onderweg. We zijn vroeg vertrokken, want je weet maar nooit of er files zijn, maar die zijn er dus niet.


Te vroeg in het UMC betekent dan weer wel dat ik even alle roddels in de Weekend door kan lezen.


Het gaat heel, heel, heel ietsje beter met de ogen van m’n moeder. Ze hoeft in ieder geval niet meer de hele dag met een zonnebril op te zitten van de pijn.


Vervolgens worden er weer allerlei druppeltjes in haar ogen gegooid en gaan er weer andere doktoren in haar ogen kijken (met allerlei lichtflitsen, weet ik veel wat en dat doet dus wel zeer). Ook deze doktoren vinden het een wonderlijk iets en weten niet wat er is. Zucht. Zucht en steun. Ze gaan nu morgen overleggen met professoren in een oog-professoren-overleg. Okay, het is wat het is. En maar weer richting huis.


Dan even naar het tuincentrum voor een cadeautje voor m’n moeder, want die is morgen jarig. Dit is een snack-komkommerplant voor mezelf.


En een orchidee voor m’n moeder.


Omdat er van de rest van de dag werktechnisch toch niks meer komt gaan we even op pad voor thee en taart. Dit glas zou gemberthee moeten zijn. Nou, sorry hoor, maar als dit gemberthee is, dan ben ik het ook. Het is een glas met rozemarijn, een schijf sinaasappel en een stukje gember.


Dit stukje gember. Ja, doei. Wel lekker, dus ik moet niet zeiken.


En… pappa Piet heeft gekookt!


Wat kan die man koken hè? Vietnamees, inclusief loempiaatjes! Het is een gave! En HEERLIJK!


Ik ga ’s avonds vroeg naar bed. En… ik neem Frank dit keer gewoon alvast mee! Hij blijft liggen! Zou hij nu echt een knuffelkat gaan worden??

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Anita schreef:

  Geef mij maar een gewoon bakkie thee hoor😂en zo’n lekkere kokerd #super! Dat eten ziet er yummm uit! Enneh mijn kattendonder was de eerste tijd inclusief lampenkap én de tijd erna ook zwaankleefaan, wat zeg ik? Nóg want als ik weg ben en kind is thuis dan staat meneer Nero de hele tijd te mekkeren🤦anyway, wat ik dus wílde zeggen, hij (Frank dus) kan een schootkat blijven💖💖

 2. ingrid schreef:

  Duimen maar dat ze er toch nog iets op vinden op die mooie pijnlijke ogen can die 77 jarige stoere Riet.

 3. Naomi schreef:

  Goud waard die foto van Piet & Riet! ❤️
  Hopelijk heeft ze een fijne verjaardag gehad en als extra cadeautje ophelderend nieuws van de oog-dokters! Ik duim weer verder voor jullie…

 4. Marjan schreef:

  We blijven duimen voor Mama Riet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *