web analytics

4

EEN DRUILERIGE DINSDAG

beginpaginatotaal

IMG_9262
Gisteren heb ik, werk-technisch gezien, een topdag gehad! De woorden vonden zichzelf, tik, tik, tik, maar vandaag wil het allemaal niet zo vlotten. En als ik meer dan een uur bezig ben met een stukje van nog geen 100 woorden dan word ik mega-chagrijnig. En dan is het ook nog zulk KUT-weer buiten.

IMG_9269
Ik lach heel lief op de foto die bij m’n review over deze Stella III-ballen (HIER) komt te staan, maar ik ben nog steeds chagrijnig.

IMG_9271
Ik moet een PloesiePoesie spelden, maar ik kan m’n schaar niet vinden, ik kan de goede stofjes niet vinden, ik kan het opvulspul niet vinden, het is een tyfuszooi in m’n kantoor/atelier en alles vliegt me aan. Bruce (dat hoopje zwart op de foto) is helemaal blij dat er allerlei stofjes op tafel komen, maar hij zit me in de weg en hij moet aan de kant en aaaaargh! Ik sta te janken in m’n kantoor omdat ik gewoon niet weet waar ik moet beginnen.

IMG_9272
En dan ook nog zo’n ingewikkelde PloesiePoesie. Ik wil het liefst alleen maar kortharige zwart-wit-Ploesies maken, die zijn lekker overzichtelijk.

IMG_9273
De echtgenoot is inmiddels thuis zodat ik lekker tegen hem aan kan janken. “Ik ziehiehiehiehiehie het allemaal niet zitten en ik moehoehoehoehoet eerst 2 uur op zoek naar m’n spullen voordat ik kan beginnen met m’n werk en ik vihihihihihin het niet meer leuk”, huil ik. “Oh, schatje, kom, we gaan even langs de kringloop”, oppert hij. Dus dat doen we. Niet dat ik een ray of sunshine ben om mee op pad te nemen, maar ik ben er even uit en ondertussen laat hij me lekker bitchen op ALLES. Een boek wat bij elke kringloop te vinden is, is dit boek; Van Piepers tot Pasta. Bij de kringloop waar we zijn hebben ze er zelfs 5 tegelijkertijd. HAHA! Uiteraard heb ik ‘m ook zelf in mijn boekenkast staan (kreeg je waarschijnlijk gratis bij een pakje boter).

IMG_9275
Als we weer thuis zijn begin ik met hernieuwde energie aan m’n PloesiePoesie en ook al is m’n kantoor een tyfuszooi; als je kater Sid zo ziet genieten van alle nepbontjes, ja, dan kun je maar beter zelf ook gaan genieten en gewoon doen wat je moet doen, ook al gaan de dingen niet zo snel als ik zou willen.

IMG_9279
Na 2 uur (!!!!) is dan ook de PloesiePoesie gespeld (ontploft!) en gelukkig geeft de opdrachtgever meteen groen licht om ‘m in elkaar te gaan naaien, want als dat niet zo zou zijn, dan was ik ‘m helemaal geflipt.

IMG_9281
Gelukkig krijg ik op deze druilerige dinsdag leuke post van Janine! En niet alleen ik (en J.) krijgen post, maar ook Nina en de poezenboys. LIEF!

IMG_9282
We krijgen ook allemaal een kraskaart! En… we winnen 5 euro! NICE!

IMG_9283
Dit boek is ook binnen gekomen, zodat ik m’n artikel voor FOXY af kan schrijven. Mindfulness seks en FOXY gaan niet helemaal samen voor mijn gevoel, maar uiteindelijk (na weet ik veel hoeveel uur schrijven en gedoe en klagen en schelden) is het item af. Ik stuur ‘m pas morgenochtend naar m’n hoofdredacteur, want ik kan me nu niet meer focussen op spelfouten.

IMG_9284
En… ik zou het bijna vergeten; vandaag was het #fistingday (JESUS CHRISTUS wat wordt er allemaal wel niet verzonnen!!!!!). Dus, eh, Happy Fistingday Bitches! Tot morgen, dan ben ik hopelijk wat beter te genieten.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Angelique schreef:

  Mja, je kunt fistingday ook anders opvatten. *BOKS*
  Buiten pakken de donkere wolken zich samen, ik hoop dat ze uit jouw hoofd verdwenen zijn. Ik hoop ook dat die hellweek je gaat brengen wat je ervan verwacht.

 2. Jan Folkersma schreef:

  Heh, fistingday gemist. Wat een onzin. NIEMAND maakt mij wijs dat de anale versie daarvan fijn is voor wie dan ook. Doet me denken aan Dr. Vlimmen. Bah.

 3. ria schreef:

  Nou nou gaat het weer een beetje ,bij de kringloop moet je ook .niet zijn om iets op te vrolelijke zo veel rotzooi ,het gaat weer beter met je een lach en traan kus xxx

 4. woordenaar schreef:

  Het was dus fistingday en CAPS LOCK DAY samen? Mijn god!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *