web analytics

3

KIKKERTIJD, HENNA & SING WAH

middengelukt1

IMG_6406
Nou Nien, daar gaan we! Maandagochtend en wakker worden in een bed zonder mijn man is toch iets minder leuk. Al lag ik naast Nina en dat was dan wel weer heel gezellig. ’s Ochtends belt J. me om te zeggen dat hij kut heeft geslapen. Stelletje losers zijn we toch.

IMG_6407
Gelukkig hangt de lente enigszins in de lucht.

IMG_6408
En op de grond! Blauwe druifjes… MOOI!

IMG_6415
OH MY GOD! Mijn haar! Mijn haar! Het is touw, pluis en ik word er niet goed van, maar ik wil niet naar de kapper en oooh GOD!

output_CmqjZ9
Loop eens door Nina!

IMG_6417
Ik tref een dode kikker aan op de grond met heel veel kikkerdril eromheen. Zielig voor de kikker, maar dit betekent wel dat het kikker- en paddenseizoen binnenkort weer gaat beginnen en gatverdamme!!! Allemaal kikkertjes in m’n tuin! Ik hou van alle dieren, maar kikkers en padden, bah.

IMG_6419
Dit is ook bah. Het is henna.

IMG_6428
Ja, groots en meeslepend leven hoor. YOLO!

IMG_6440
De henna laat ik 5 uur zitten en ondertussen schrijf ik een review over dit geniale apparaatje; de Nexus Bisous.

IMG_6444
Ik vind het nou wel lang genoeg geweest, zo alleen thuis. Ik kan prima alleen zijn, graag zelfs, maar het is leuker alleen zijn als je weet dat iemand ’s avonds weer gewoon thuiskomt. Ik eet een bak couscous, maar het smaakt me niet.

IMG_6446
Nee, het smaakt me echt niet.

IMG_6450
Gelukkig kan het altijd erger; deze vrouw smaakt niks meer na haar maagverkleining. Ik <3 TLC.

IMG_6454
Nina vond de couscous heerlijk!

IMG_6457
En… HOERA! J. is weer thuis! Hij heeft geschenken meegenomen van z’n vader; een DIY xtc-kit!! WOW! Okay, het is een speciale crèmevoeding-dinges iets voor m’n haar (de vader van J. is kapper).

IMG_6459
Gelukkig heeft J. ook nog trek, ook al heeft hij nog bij z’n vaders gegeten.

IMG_6460
HEERLIJK! Nasi met foo yong hai! En met een volle buik is het ook heerlijk in bed liggen tegen m’n eigen man aan. Slapen lukt niet meteen en ik moet zelfs een slaappil nemen, want ik heb heel goed en spannend nieuws gekregen vandaag en dat is dan wel heel leuk, maar zorgt voor heel veel stress en ooooh, wat moet ik nog allemaal doen en komt het allemaal goed?? Leuk project, waarover later meer!

Vorig jaar zat ik in Berchtesgaden!!! OMG!

Vorig jaar zat ik in Berchtesgaden!!! OMG!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. esther schreef:

  Oooh Nina met couscous op haar neus.. die oogjes.. om in te lijsten gewoon!

 2. Knaluitjepanty schreef:

  Die foto van Nina!! Priceless!!!

 3. Monique schreef:

  Lekker met je beestje in bed en op de bank! Heerlijk! Je zou er nog net niet je man voor uit t bed schoppen haha.

  Nog een tip voor de henna. Het kan namelijk reageren op metalen, dus ook op aluminiumfolie. Maar respect dat je het 5 uur op je hoofd kan houden; ik heb er na hooguit 2 uur genoeg van!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *