web analytics

0

TELEFOON, HUISWERK & HET 8-UUR-JOURNAAL

middengelukt1

IMG_3520
Nog helemaal vergeten te melden! Ik kreeg vorige week van M. & J. (lezeressen van deze site) dit boek! Met daarin heel veel tips en trucs voor het maken van je eigen kleding. Inclusief dus ook tips en uitleg over hoe je een kraag op een jurk (of overhemd) moet zetten. Echt heel handig!

IMG_3521
Al zit de kraag er inmiddels op en is jurk 1 af! Dankjewel M. & J.! M’n moeder en ik zijn aan het discussiëren over jurk 2! Het wordt iets met een panterprintje!

IMG_3527
Oppasmeisje M. is inmiddels keurig naar school met een lunchbox dus ik kan aan het werk. Aan mijn hoofd kun je zien dat dit een yukiyuki-vibrator is en dat ik er niet heel blij van ben geworden. UNDERSTAMENT.

IMG_3534
Hier word ik ook chagrijnig van. Mijn telefoonabonnement bij T-Mobile is al bijna 2 jaar afgelopen. En ik ben al 10 jaar klant (als het niet langer is). Ze zullen mij, als vaste klant ook niet even bellen (ze hebben m’n nummer) om te zeggen dat ik al jaren teveel betaal voor dat wat ik afneem hè? Ik bel amper, zit altijd op de WiFi (dus verbruik amper MB’s) en ik SMS ook bijna nooit. Dus mijn oude abonnement slaat helemaal nergens op!! Nu zou ik kunnen overstappen naar een andere telecom-aanbieder, maar dat vind ik ook weer zo’n gedoe, dus ik zet m’n abonnement om naar een goedkopere versie. Hoppeta, € 240,- uitgespaard dit jaar, Annemarie van Gaal zou trots op me zijn. En ik krijg er nog een iPhone 5 bij ook! Beetje K.U.T. is dan wel dat ik maandag de hele dag thuis moet blijven om ‘m op te wachten (maar ach, ik werk toch thuis). Als je je bestelling rond een specifiekere tijd bezorgd wil hebben, dan moet je betalen. Hoe kleiner de tijdsmarge, hoe meer. WAT EEN ONZIN!!!! Met de tijdstippen waaruit je kan kiezen moet een normaal werkend mens sowieso een paar uur vrij nemen van zijn of haar werk. Ik vind dit behoorlijk schandalig.

IMG_3535
AAAAARGHHHH! Dan ook maar dit er allemaal achteraan.

IMG_3537
Ik heb betere ochtenden gehad.

IMG_3539
J. is naar een winkel voor mannen geweest (met tuinspullen en grote elektrische apparaten). Hij heeft meteen een soort jasje voor Nina meegenomen, want J. verwacht dat het winter wordt, met heel veel sneeuw.

IMG_3546
Nina krijgt ook een halsband voor als ze ’s avonds uitgelaten wordt. Zodat we haar ook in de bosjes kunnen zien. Ook leuk met de kerst trouwens en oplaadbaar via een USB.

IMG_3551
OMG! Wat is dit nou! M. komt uit school en begint UIT ZICHZELF aan haar huiswerk!!

IMG_3553
Haar klasgenootje T. is meegekomen en ze maken samen keurig hun huiswerk voor Nederlands zonder ruzie, zonder drama en zelfs zonder de chipjes aan te raken!! Hoe dan???

IMG_3555
En dit dan? Hoe kan dit dan??

IMG_3556
Hagelstenen van een centimeter doorsnede!! Als T. weer naar huis is neem ik met M. haar wiskundetoets voor morgen door en we zijn er allebei van overtuigd dat ze het kan en snapt! Opluchting aan beide kanten.

IMG_3558
Tijd om onze nagels te lakken.

IMG_3568
En de rest van de avond hangen J. en ik, net als de rest van Nederland gekluisterd aan de lippen van deze man.

 

Vorig jaar verfde ik m'n haar... rood, as alllllways...

Vorig jaar verfde ik m’n haar… rood, as alllllways…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *