web analytics

0

WIE, WAT, WAAR & WISKUNDE OP WOENSDAG

middengelukt1

IMG_3502
Ik weet het niet meer zo met die krant ’s ochtends. Alleen maar drama, ellende en gedoe en dat zet zo lekker de toon voor de rest van de dag hè?

IMG_3504
Dit bedoel ik. Bijna 8 jaar lang niks doen met een beschuldiging naar Poetin toe en dan nu, nu het uitkomt, een onderzoek starten. Vind ik wat van.

IMG_3506
Dit dan… ‘Een aantrekkelijke bitch zal moeten accepteren dat haar rol in het leven die van seksueel object is.’ Okay dan! Nou, deze aantrekkelijke bitch gaat even aan het werk en ik ga proberen om alle negativiteit naast me neer te leggen.

IMG_3507
Oh, kijk! It’s amazing! J. heeft voor een lunch gezorgd, dat mag ook wel in de krant.

IMG_3509
En de beugel van oppasmeisje M. mag er waarschijnlijk binnenkort uit! Ook dat mag in de krant. Haar rechterkant staat goed, nu de linkerkant nog. Maar… goed bezig!

IMG_3511
Dit gaat dan allemaal wat minder. Wat moet er nou geleerd worden?? Wie zegt het mij? Waar staat het? Oppasmeisje M. weet het niet, ik weet het niet, dus we nemen nog maar wat wiskundesommen door, want vrijdag een toets, al gaat dit allemaal niet van harte.

IMG_3512
Ik ben een beetje inspiratieloos qua eten de laatste tijd. Niet echt zin om me uit te sloven, niet echt zin om iets bijzonders te maken. Gewoon maar kip uit de oven met aardappeltjes uit de oven dan maar.

IMG_3513
Met een gezonde salade.

IMG_3514
Als M. bij ons slaapt is het ’s avonds altijd vaste prik dat we Utopia kijken. Wat een gedoe. Ik kan er nog steeds niet over uit dat je de kans krijgt om iets geweldigs neer te zetten, iets helemaal te WOW’s en wat doen ze daar bij Utopia? Ze bouwen gewoon een kleinschalige ‘gewone’ maatschappij na. Met roddel en achterklap en geldproblemen en nu dus ook met straffen en ruzie en gedoe en drama en aaaaargh! Ik kan hier niet tegen. Vroeg naar bed.

 

Vorig jaar kregen we te horen dat mijn moeder kankervrij was! EN IS! Nog steeds IS!!! HOERA!!!

Vorig jaar kregen we te horen dat mijn moeder kankervrij was! EN IS! Nu nog steeds IS!!! HOERA!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *