web analytics

1

EEN DINSDAG MET EEN KATER

middengelukt1

IMG_3482
Ooooooh, ik voel me slecht! Gisteravond kwam vriendinnetje F. nog langs en het is nogal laat geworden en ik heb misschien 1 of 2 wijntjes teveel gedronken. Ik heb een gigantische kater en kom daardoor de hele dag niet echt op gang (maar het was wel heel gezellig, dus het was het waard, dat dan weer wel). Al valt het achteraf wel mee, want ik schrijf diverse teksten en ik doe nog van alles tussendoor in het huishouden, maar toch, maar toch…

IMG_3484
Oooh, dat is grappig. Wist ik niet. Even checken of het klopt.

IMG_3485
Yep! Gelukkig ligt er altijd een kater naast me om dit soort dingen meteen te kunnen checken. <3

IMG_3486
Als je nou in dat vakje gaat liggen Bruce, dan heb ik meer ruimte om te schrijven.

IMG_3490
Ik review dit ding. Het is een Blokker-vibrator. Niet heel goed, maar ook niet heel slecht.

IMG_3501
Dit was m’n lunch. Gezond hoor. De echtgenoot is de hele dag op pad geweest met een vriend in A’dam en regelt het avondeten; Chinees. Niks mis mee. Erg lekker zelfs. De rest van de avond hang ik op de bank te Candy Crushen en ik ben blij als we naar bed gaan. Kan ik morgen opstaan zonder kater.

 

Vorig jaar deed ik de was...

Vorig jaar deed ik de was…

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Angelique schreef:

    Apart die massager van Blokker…
    Ik heb sinds kort mijn Candy Crush verslaving nieuw leven ingeblazen, ik speel nu ook Soda Saga.
    Wat ik nog even wilde tippen, in de Linda van maart komt een artikel wat ze “Squirten kun je leren” noemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *