web analytics

0

TWEEDE PAASDAG 2015

middengelukt1

IMG_6821
Tweede Paasdag leek me een ideaal moment om de helft van m’n boeken de deur uit te doen. Ik heb de lenteschoonmaak in m’n hoofd, maar nog niet in m’n lijf, dus ik ga binnenkort wel verder. Ik heb al die boeken gelezen, maar waarom zou ik ze ook allemaal bewaren? Allemaal ballast.

IMG_6822
Ruimte in je huis is ruimte in je hoofd, dat is het hele eieren eten. Nu nog in de praktijk brengen.

IMG_6826
Nina heeft veel geleerd van de pubermeisjes de afgelopen dagen en doet een bench-hang-dag.

IMG_6827
Hé, dat is gezellig! Onze vrienden R. en N. komen onverwacht langs met Scooby!!

IMG_6830
En… ze willen ook wel een potje Risken!

IMG_6831
Een potje dat uiteraard weer gewonnen word door J.! Aaaargh! Zo is er niks aan!

IMG_6834
Even een heerlijk rondje met de honden! Lekker weertje hoor! Kom nou maar ECHT even lekker door met die lente!

IMG_6836
Tijdens het uitlaten vinden we een stapel met afgesnoeide takken en ik neem een paar katjes-takken mee voor in de tuin. LENTE!

IMG_6838
Kijk, daarom hou ik zoveel van R. en L.! Niet te moeilijk doen, afbakbroodjes in de oven en alle restjes van de Pasen uitlepelen en dippen! Mooi! Ruimt lekker op zo in de koelkast.

IMG_6840
Scooby is extreem knap.

IMG_6842
En Nina is extreem jaloers.

IMG_6847
Hé, dat is N. niet, dat is D.! Vrienden R. en N. waren nog geen 2 minuten de deur uit of ze werden afgelost door F. en D. (was niet zo gepland)! En… F. en D. willen wel een paar potjes klaverjassen! Oooooh, gezellig hoor!

IMG_6848
J. heeft weer uitermate goed gekookt.

IMG_6849
Tijdens het klaverjassen word ik gebeld door m’n moeder die amper uit haar woorden kan komen. Ik denk dan altijd meteen dat ze aan het stikken is in een paasei of dat er iets anders heftig aan de hand is, maar ze belde om te vragen of ik Man Bijt Hond zat te kijken, want het was zo ontzettend grappig geweest met de kassameisjes. Iets met een klaargemaakte haas met kerstmis die het zo lekker vond dat hij met Pasen weer voor de deur stond. En iets met een frikadel met een spleetje. HAHAHA!

IMG_6858
Bruce brengt ons niet echt geluk qua klaverjassen, maar het is wel gezellig allemaal.

IMG_6860
En zo voel ik me aan het einde van deze dag. Vroeg naar bed, morgen begint het normale leven weer. Ik heb veel te doen!

Vorig jaar had ik plannen om 10 kilo af te vallen om in m'n trouwjurk te passen... HAHAHA!

Vorig jaar had ik plannen om 10 kilo af te vallen om in m’n trouwjurk te passen… HAHAHA!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *