web analytics

6

PLOG MAANDAG 21 JANUARI 2019


Welllllll, goodmorning allemaal op deze Blue Monday, de meest depressieve dag van het jaar! Ik had deze foto gisteren al gemaakt, dus die kon ik lekker vroeg op Instagram plaatsen!


Nog voor m’n eerste koffie!


De lelie van vorige week zaterdag komt eindelijk uit. Duurt even, maar dan heb je ook wat.


Ik trek even 2 kaartjes voor vandaag. Hmmmm.


Hoera! Weer een kookvlog van Bram!


Maar wij eten gewoon weer een sushi bowl!


En ik ga begin van de middag met de trein richting Almere! In de krant wat tips om deze Blue Monday te overleven.


Genieten van de natuur! Goede tip.


Hallo Almere!


Ik ga op bezoek bij vriend F. die ik 10 jaar niet gezien heb! OMG! En zijn zoontje B. is nu inmiddels een kop groter dan ik! Het was supergezellig, maar ik heb helemaal geen foto’s gemaakt, want time flies when je 10 jaar hebt in te halen! Wel maakte ik een foto van de tip van F. tegen een winterdepressie; 5-HTP en L-Tyrosine! Okay!


In de trein weer terug, meteen naar bed als ik thuis ben en dan morgenochtend naar het ziekenhuis voor de echo van m’n wang. Spannend!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Carmen schreef:

  Succes vandaag met de echo! Ik hoop appeltje eitje, zo zeggen wij als we iets makkelijks vinden/hopen. Maar dat is wat lullig met je wang(vorm). ­čŹÇ

 2. hoordemerel schreef:

  Ik heb nu zoveel foto’s van je sushi bowl gezien. Het lijkt me heeerlijk! Mag ik je recept hebben? En dan wil ik de bowl precies zo kunnen maken zoals jij dat doet. Dit gaat een begrip worden, waar heb je deze fantasie vandaan? Normaal eet ik s’ochtends niet graag. Boterhammen nee alleen als ze heel lekker zijn. Maar wat jij op tafel tovert zou ik ook wel elke dag willen eten.

 3. Marjan schreef:

  Is het wat voor jou, kookvlogs maken? Of ben ik nu iets t├ę enthousiast? Die kookvlogs van Bram pakken hilarisch leuk uit namelijk. Inmiddels heb je die echo wel achter de rug, ik hoop dat het is meegevallen en dat het iets heel simpels is. Liefs!

 4. Bemoeizuchtige Veganiste schreef:

  .

 5. San schreef:

  Succes met je echo (met terugwerkende kracht). En best kek, die seksspeeltjes op kleur. Mooie manier om ze te organiseren? ;)

 6. Regina schreef:

  Veel sterkte met jouw echo! Hopelijk is het 1. niet ernstig en 2. uitstekend behandelbaar en 3. zonder blijvende gevolgen voor jou.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *