web analytics

1

ERWTENSOEP, STAY YOUNG & ZIEKJES OP VRIJDAG

middengelukt1

IMG_3573
En daar zitten we alweer aan de koffie op vrijdagochtend… M. is weer keurig naar school en de weekboodschappen bij de LIDL zijn gehaald. Daar links in het hoekje zie je wat ik straks ga maken.

IMG_3576
Bruce leest de krant.

IMG_3577
Geweldig artikel in het AD over vrouwen van 70+ die nog gewoon lekker alles aantrekken waar ze zin in hebben. Hou ik van! Word ik blij van. Heel blij! En ik hoop dat ik ook altijd m’n blije jurkjes blijf dragen. Blij de kist in! Ik ben vooral jaloers op de schoenencollectie van deze dame. Al mijn schoenen met hakken zijn opgevreten door Nina toen ze aan het puberen was en ik heb nooit nieuwe gekocht. Maakt een jurkje toch net iets meer af, een schoen of laars met een hak eronder. Nou ja, kan altijd nog later. Als ik 70 ben.

IMG_3580
Ik sta zo’n 3 uur in de keuken om erwtensoep te maken.

IMG_3582
Gelukt. Nu nog een paar uur zachtjes door pruttelen. We eten het overigens pas morgen.

IMG_3584
Nee, nee, nee, Nina, jij krijgt niks. Okay, vooruit, 1 plakje worst dan.

getawaymurder
Dochter S. is al een paar dagen ziek, maar J. heeft haar toch opgehaald. We hangen met z’n drieën wat op de bank en beginnen met deze serie: How to get away with murder. Best leuk. Al zit, hang, lig ik mezelf voornamelijk in de weg op de bank. Ik wil iets doen, maar ik weet niet wat. Ik verveeheeheeheel me!

 

Vorig jaar ging ik uit eten bij Casper en daarna naar Jochem Meijer! NICE!

Vorig jaar ging ik uit eten bij Casper en daarna naar Jochem Meijer! NICE!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Else schreef:

    Ga dan verder met het haken van die grannies, kun je met een half oog naar de tv kijken of afzonderen met uitzicht op de tuin. Anders krijg je nooit je eigen deken op de bank ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *