web analytics

3

PLOG MAANDAG 24 JUNI 2019


Ooooooh Frank! Stompie van me! Je bent er echt een stuk knuffeliger op geworden hoor! Het liefst zou ik de hele dag met je in bed liggen, ook al plakken je haren tegen m’n zweet!


Even bijploggen.


Dit is een restje van gisteren, maar dat is een prima ontbijtje voor de maandagochtend, dacht ik zo.


Er werden nieuwe, lege wijnkisten bezorgd en ik doe open in m’n onderbroek. “Hitteplan”, zeg ik tegen de pakketbezorger terwijl ik me verontschuldig voor m’n outfit. “Ik weet niet wat dat is, mevrouw”, zegt hij. Dan niet! De volgende keer doe ik open in m’n blootje.


Van die dingen die ik niet begrijp; allemaal dezelfde overhemden.


Ik schrijf m’n review van deze Satisfyer Pro 2 Vibration af. De review is natuurlijk heel leuk en grondig, maar verder is het een kutding. Je kan beter een Womanizer kopen, maar ja, die zijn 4 keer zo duur, dus ik snap wel dat ‘men’ eerder een speeltje van een paar tientjes koopt, dan eentje van bijna 200 euro. Maar of dat heel slim is? Neen, op de lange termijn dus niet.


Ik kocht een tijdje terug toch voor m’n moeder een ballon? Die moest natuurlijk wel eerst even model staan voor een productfoto. Zo rollen we hier.


Ik draai de hele dag Armin. Een bijna vergeten liefde.


Maarten! Held!


Goddomme, wat is dit toch lekker (spaghetti met doperwtjes, yoghurt, spek, amandelen, Parmezaanse kaas, basilicum en ei). Buiten eten maakt het dubbellekker!


Ik werk ’s avonds door en er zijn jonge eksters aan het uitvliegen. Ik hoor ze springen op het dak en af en toe komen ze even uitrusten in de dakgoot. Je ziet het niet goed op de foto, maar in het midden zit een ekstertje. Leuk! Het is bloedheet op zolder, maar ik ben best lekker bezig. Straks een lange, hete nacht en dan morgen weer naar het ziekenhuis met m’n moeder. Hopelijk krijgen we alle uitslagen en een behandelplan voor haar ogen! Wat licht in de duisternis zou heel fijn en welkom zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Janine schreef:

  Succes in het ziekenhuis vandaag! En Frank rules

 2. Hans schreef:

  Die navel in dat shirtje….Hahahaaa Hilarisch……
  Succes en sterkte vandaag….Dikke Stevige Knuff voor allemaal…..

 3. Marjan schreef:

  Ik vind je heerlijk adrem zo vroeg op de maandagmorgen tegen de postbode :-) Alleen jammer dat jouw postbode dan weer niet jouw gevoel voor humor heeft….
  De ondertitel bij de foto van Maarten doet me, als friezin zijnde, dan weer grijnzen…. heerlijk!
  Succes vandaag!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *