web analytics

2

PLOG DINSDAG 25 JUNI 2019


Pffffffffffff! Je mag niet klagen over de hitte, maar ik wil toch graag even klagen over de hitte! HEET!


De wekker ging weer om 6:00 en m’n buurvrouw had me getipt de oude rozen uit de struik te knippen, zodat-ie daarna weer heel mooi op zou kunnen komen. Okay! Heel handig zulke buurvrouwen, want ik ben tuintechnisch niet echt onderlegd.


En ik kan de rozen mooi gebruiken voor een paar productfoto’s. Win-win-situatie!


Ik weet niet of het heel slim is om op het heetste kamertje te gaan liggen Frank? Onze douche is op zolder en daar is het HEET.


Daar zijn m’n ouders al! Ze hebben heel lief sperzieboontjes gekocht en gekookt voor Nina. In plaats van croissantjes en koekjes als snack! Vind Nina heel lekker en ik heel lief! Superschattig en Nina heeft het toch niet in de gaten, want alles in een zakje speciaal voor haar is fantastisch natuurlijk.


Naar het ziekenhuis waar we te vroeg zijn, maar waar we ook nog een uur uitloop hebben.


Maar dat maakt niet uit, want dat betekent dat de arts ook alle tijd voor m’n moeder en haar ogen neemt.


Wat een opluchting! Het is allemaal behandelbaar! Geen oogkanker of een hersentumor of weet ik veel welke enge dingen allemaal de revue gepasseerd zijn. Het is wel een hele nare infectie met complicaties, maar die worden allemaal al onder handen genomen door de medicijnen die door het UMC zijn voorgeschreven vorige week. Het gaat de goede kant op dus! Weer wat licht, heel fijn!


Thuis kom ik deze tipi tegen en die lijkt me wel wat voor Frank.


Nou. Florrissant setje of niet? De rest van m’n review lees en zie je: LE DÉSIR GISELLE HALTER TEDDY – LINGERIE REVIEW #577.


Een wonder! Er ligt een poes in een mandje! Dus misschien is die tipi wel écht wat voor ze!


Ik moet toch echt op zolder met wat dromenvangers bezig, maar JESUS WAT HEET. M’n uitzicht is dan wel weer heerlijk groen.


Tijd voor verkoeling! Ijs! Ik wandel richting de supermarkt waar ik een bijna leeg ijs-schap aantref. Ik kies 6 mini-Magnums en ik eet er al 2 op de terugweg en thuis nog 3. Geen zin meer in avondeten nu. No-carb-enderwijs heel goed bezig.


Wow.


Nina heeft het ook heet, maar ze trekt het nog prima. Gewoon binnen blijven en alleen naar buiten voor het hoognodige.


Dit is een verzoekje van M.; Top Gun. Iets met jeugdsentiment.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Marjan schreef:

    Wat een fijn nieuws over Mama-Riet! Gefeliciteerd!
    Over die hitte hebben we het verder dan gewoon niet…. behalve dan dat die ijsjes de hele dag weer wel heel fijn waren…. dat dan weer wel.

  2. DP schreef:

    Mooi nieuws voor je moeder en fijn dat de medicijnen helpen
    Ik neem de rafelige afwerking op de koop toe en blijf het een heerlijk setje vinden, samen met je prachtige lach en haar een top foto.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *