web analytics

3

PLOG ZONDAG 17 FEBRUARI 2019


Vroeg opgestaan bij vrienden R. en N.! Ontbijtje, koffie, eitje en weer door! Kijk mijn roze jas eens shinen! Hij is volledig over de top, maar ik vind ‘m heerlijk!


We’re bringing sexy back! M. dropt me af bij het NDSM-terrein.


En daarna gaan vriendin Y. en ik heerlijk de hele dag shoppen en struinen bij de Ij-hallen! Kijk m’n jas eens opvallen! Niemand raakt me kwijt!


Het was heerlijk, heerlijk, heerlijk tussen alle spulletjes! Topfoto van de dag dit! Verder heb ik eigenlijk weinig topstukken gescoord. Wel een paar basic shirtjes, maar opvallende dingen voor weinig? Nee. Maar dat maakt ook geen flikker uit. Volgende maand weer.


Tijd voor een wijntje en een snackie bij de Ij-kantine.


De bediening bij de Ij-kantine is al jaren om te janken, maar ze hebben nu ook hun menukaart (of in ieder geval hun snack-kaart) aangepast en die is echt kut. Ik kan er niet meer van maken. In de garnalenkroketjes heb ik geen garnaal gevonden, die waren gewoon gemaakt van visbouillon. En die ‘oerpeen-ballen’ (ja, de naam klinkt eigenlijk al heel fout), die waren zo raar qua smaak. Alles voelde totaal ongeïnspireerd aan. En dan een grote bak met blokjes kaas terwijl ze vroeger een waanzinnig lekker kaasplankje hadden.


Maar goed! Wij hebben een supergezellige dag gehad! En kijk; we hebben allebei een My Little Pony-tattoo! Zij heeft alleen de ‘cutie mark’ van Rarity, ik heb de volledige Moondancer My Little Pony! Na de borrel weer naar huis en ook dit was een TOPDAG! Zon! Zon! Zon!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Knaluitjepanty schreef:

    LOL @ IJ-Kantine bediening. Soooooo true….en inderdaad ook echt al jàren zwaaar dramatisch (hoe kan het).

  2. Marjan schreef:

    Ik ben 1 keer in de Ij-Kantine geweest (11 jaar geleden inmiddels) ik geloof dat het woord Kantine de lading wel dekt ja…..

  3. Else schreef:

    Nou maar hopen dat ze ook tl-buizen als verlichting en formica tafeltjes hebben. Ik ben ondertussen wel heel nieuwsgierig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *