web analytics

12

PLOG MAANDAG 21 NOVEMBER 2016

beginpaginatotaal

img_2671
Hoewel iemand vanmorgen om 5:30 tegen me fluisterde dat ik er echt niet uit hoefde ben ik er toch maar mee uitgegaan.

img_2672
Ach, dan heb je nog wat aan de rest van de dag!

img_2673
Na 4 koffie dan, uit m’n meisjes-Senseo.

img_2674
Ik had zaterdag dus dit bosje prachtige bloemen gekregen van vriendinnetje J.! Met een papegaaien-bloem in het midden en verder lekker funky.

img_2675_1
Ik schrijf binnen 5 minuten de hele pagina vol.

img_2678
Eerst even die 20 euro op m’n rekening laten storten. Heel goede actie dit! Want ik heb het koffiezetapparaat van m’n ouders gekregen én ik krijg ook nog eens 20 euro extra! Hoe doe ik het!?

img_2680_1
Even wat ‘smudgesticks’ maken voor in de Love Ritual Boxen.

img_2681_1
Dan een rondje met het hondje met deze awesome handschoenen die ik van vriendin A. kreeg.

img_2685
Lunch.

img_2686
En dan ga ik even heel erg slecht. Nina heeft een heel eng gezwel in haar oksel. En ik heb geprobeerd om er zo min mogelijk over na te denken, maar het komt nu even hard binnen, inclusief bijna-paniekaanval. Adem in en adem uit. Ik kan aan dat gezwel nu niks veranderen, ik kan alleen mezelf proberen zo rustig mogelijk te houden. Niet denken aan de toekomst, niet denken aan ingewikkelde beslissingen. Alles op z’n tijd. Ik kan ook dit aan.

img_2687
En Nina werkt ook niet echt mee qua mijn gemoedstoestand (of we versterken elkaar), want ze is BANG in de wachtkamer van de dierenarts. Piepen, hijgen, trillen. Niet leuk. Voor niemand niet.

img_2689
De dierenarts vond het er allemaal niet zo goed uitzien. Het is een ontsteking met daarin of daarom 1 of meerdere tumoren. Eerst moet die ontsteking worden aangepakt met antibiotica en daarna wordt er verder gekeken naar de rest en volgt eventueel een operatie. Zaten zowel Nina als ik niet op te wachten.

img_2693
Thuis word ik ineens heel erg boos van de hele situatie. Ik ben godverdomme een alleenstaande ZZP-ende vrouw met 4 huisdieren! Daar zou ik toch normaal gesproken nooit voor gekozen hebben? Dat is toch totaal onverantwoord, financieel gezien?! Ik had zelf niet eens voor een derde kat gekozen, laat staan voor een hond, als ik toen alleen was geweest. En zelfs binnen een relatie zijn 4 huisdieren nogal veel van het goede. En ik ben stapelgek op ze alle 4, maar zodra er eentje ziek wordt en je geconfronteerd wordt met gezellige dierenartsrekeningen moet je toch wel even goed gaan nadenken over de toekomst. Echt hoor. Godverdomme. Maar laat ik alles stap voor stap doen en vooral kijken naar de goede dingen van het leven; ik heb geen kind van mijn ex en hij heeft me niet met schulden achtergelaten. Dus ik kan de dierenartsrekeningen nog prima betalen. Klootzak. Vanuit deze woede werk ik m’n hele TODO-lijstje af, knap hè?

img_2700_1
Ach, en dan vind ik dit in een walnoot. Maakt bijna de hele dag weer goed.

img_2708_1
Dit ziet er niet uit, maar dit is ZALIG! Het is pasta met een walnoot-ricotta-Parmezaanse kaas-saus…

img_2712
Ik ga om 21:00 naar bed met een boek.

img_2713
Met Monks.

img_2714
En met deze grote vriendin aan m’n voeteneind. Morgen weer een dag. Alles is precies zoals het zou moeten zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Maurice schreef:

  Bagger zeg, dat nieuws over Nina. Sterkte de komende tijd XxX

 2. Chell schreef:

  Beterschap lieve Nina!
  En Luun, je kunt altijd nog een crowdfundactie opzetten voor de dierenartsrekeningen voor Nien of Bruce (of Sid of Frank). Vast genoeg fans van elk dier onder de lezers van je blog!

  Sterkte. Het is gewoon kut. En hij een eikel.

 3. Else schreef:

  Zonder huisdieren dat is pas . . . Leg b.v. je sigaretten geld opzij voor hun, je hebt altijd mooie to-do lijsten en je werkt zo ook af, dan moet zo’n GVD-mijn-huisdier-is-ziek fonds ook kunnen.

 4. marleen schreef:

  Ahhh NIna :( Hopelijk valt het allemaal mee!! Dikke kus!

 5. Marjan schreef:

  Een knuffel voor jou en voor Nina… Na alle acties die jij voor anderen hebt gehouden, vind ik een GVD-mijn-Nina-is-ziek-crowdfund ook een heel goed idee.

  xx

 6. Ingrid schreef:

  Jezus mina wat een ongelofelijk kut situatie met Nina.
  Wel schattig dat de fluisteraar fluisterde dat je niet op hoefde te staan.

 7. Kate schreef:

  Pfff, ik hoop dat zijn nieuwe vriendin 5 honden en een varkentje in huis haalt en dan de benen neemt. Mocht het helpen: toen wij vorig jaar een heel zieke poes hadden hebben we een huisdierenverzekering genomen. Echt een uitkomst! Ze vergoeden veel en die paar tientjes per maand zijn toch een stuk beter te doen dan in één klap een enorme rekening. En je hoeft dus geen moeilijke beslissingen te maken over ‘zal ik deze behandeling nou wel doen’. Ik ben er sindsdien heel blij mee in ieder geval!

 8. Josje schreef:

  Oei dat is schrikken! Arme Nina, arme Luna… Ik ga heel hard duimen dat ze haar goed kunnen behandelen! <3

 9. Kees Versluis schreef:

  Arme Nina. Sterkte.

 10. Minca schreef:

  Getverdemme….heel veel beterschap voor Nina! Xxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *