web analytics

7

PLOG 10 JULI T/M 12 JULI


En het wordt gewoon weer maandag! Lekker vroeg opstaan, vroeg Nina uitlaten, vroeg ontbijten en dan gaaaaaaaaaan!


Er moet nog een heleboel gestempeld en geschilderd en gedingesd worden voor de Love Bubbles.


In deze heerlijke teringzooi!


Bruce verandert weer van kantoorkater naar atelierkater. Moeiteloos!


“Heel leuk hoor, die plog van je, maar je moet je tieten niet meer laten zien”, aldus mijn vader. Ja, maar JESUS, ik zit nog steeds onder de muggenbulten! NIET TE DOEN. Het is hier op deze foto maandag en ik had met mezelf afgesproken dat ik woensdag naar de dokter zou gaan als ze niet weg zouden zijn of als ik nog last zou hebben. Woensdag was de jeuk ineens op miraculeuze wijze weg. Ik zie er nu nog steeds uit als een krentenbol, maar dan wel eentje zonder jeuk.


Dit is perfectie. Dat je een handje tumtummetjes pakt en dat het allemaal rode of roze zijn! Die gele en groene vind ik minder lekker.


Ook op maandag gaat de Nien gewoon 3 keer per dag uit.


M. moet gewoon met me mee. Vond-ie geen probleem.


Nina vindt het tijd om naar bed te gaan en zo tref ik haar aan. Ik snap de hint, Nien.


De volgende dag gewoon weer door met smudgeveren-setjes voor de Love Bubbles.


En over 2 maanden ga ik voor m’n ‘collega’s’ koken. Indiaas natuurlijk, duh!!! Ik maak even een ‘flyertje’ voor de groeps-app.


Deze dikke dame houdt een lounge-dag vandaag.


Totalitaire sexyness!!!


Tijdens het uitlaatrondje ’s avonds gaat mevrouw horizontaal in een boom hangen en breekt zo de tak af. Niet helemaal de bedoeling, zonde van de boom, de natuur, maar ooooh, het ziet er wel heel grappig uit!


Ja, je bent grappig.


De Luna-fluisteraar en ik hebben wat te vieren, dus hij neemt me mee naar het tapas-restaurant. Hmmmm! M’n iPhone was leeg, dus kon niet meer foto’s maken van de Goddelijke gerechten! Wel van de witte sangria, die was ook Goddelijk. Maar. Dan. Echt.


Nina wil heel graag de hele dag en elke dag wel zo gekriebeld worden ’s ochtends. What a way to start the day, hè Nien?!


Ik bestelde deze 2 eenhoorn-knoppen bij www.goedinstijl.nl en ze zijn nog gaver in het echt dan op de foto! Hier komen m’n theedoek en handdoek aan te hangen. YEAH!


Ik wil ‘m wel, maar ik bestel ‘m niet.


Alles wat ik de afgelopen dagen heb gemaakt voor de Love Bubbles (heel, heel veel) moet op de post, maar daar heb ik het autootje van m’n vader voor nodig, want op mijn fiets gaat het niet lukken en in de auto van M. ook niet. Maar m’n vader helpt graag en heeft meteen een bot voor Nina Ze flitst meteen weg richting de bench en de rest van de dag heb ik geen hond aan d’r. Kluiven, kluiven, kluiven en ’s avonds is ze knockout van al dat kluiven.


M. en wandelen even naar de fruitautomaat voor wat verse aardbeien en frambozen. Lekker hoor! Vooral die frambozen.


En ik kreeg vandaag nog superlieve lezerspost van Irene!!! Met een WOW-kaart en veren voor in de dromenvangers! LIEF!


En ook Géke stuurde me een envelop met veren! WOW! Daar ga ik zeker mooie dingen mee maken! LIEF! Dankjewel! <3

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Laat je vader maar kletsen.

 2. Ingrid schreef:

  Goede en welbestede dagen dus! Fijn dat die bulten niet meer jeuken. Nu nog je perzik huidje terug.
  Zo heerlijk en leuk die fruitautomaat. Hebben ze ‘hier’ in Amsterdam niet:(

 3. Sofie schreef:

  Zo’n mooie tieten!

 4. Joop schreef:

  Ook als je geen muggenbulten hebt, mag je die Goddelijke borsten laten zien.

 5. Ier schreef:

  Ja, niet meer laten zien inderdaad. Maar das meer uit jaloezie ;-)

 6. Paul schreef:

  Mooi dat je geholpen wordt door je lezers, Luun. En die tieten mogen er zijn, dus waarom daar niet een beetje mee flaunten?

 7. voyance email schreef:

  je me plaisent beaucoup! C’est super!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *