web analytics

3

PLOG DINSDAG 22 MEI 2018


Yep, ik ben nog steeds zo’n vrouw die ’s ochtends boterhammen voor haar gezin smeert. Al bestaat het gezin alleen uit M. en mij.


We laten samen even Nina uit en daarna schrijf ik een column voor Ze.nl (HIER vind je m’n columns)…


Oh, wat ben ik blij, want ik mag weer naar de sportschool.


Ik ben overigens écht blij dat ik weer kan en mag, want ik voel me 100 keer beter als ik heb gesport op een dag. Dat ik dit ooit zou zeggen, OMG.


Kijk! Meteen blij.


Even langs m’n ouders voor een kop koffie. Kijk de bloemen van afgelopen zaterdag er eens mooi bij staan. Echt prachtig.


Zitten ze hoor. Ze krijgen binnenkort nieuwe stoelen en die stoelen waar ze in zitten krijgen wij dan. SCORE!


M’n ontbijt en lunch. Ik voel me echt vreselijk goed van dat sporten (en ben naar de sportschool gelopen, dus zit meteen al aan de 10.000 stappen in de ochtend)!


Daarachter staat het cadeau voor vriendinnetje S.! Die had ik zaterdag willen geven, maar ja, toen was-ie nog niet binnen. Dus… binnenkort maar weer naar Amsterdam. Heel vervelend.


Ik leg de laatste hand aan m’n review van die roze rabbit vibrator. Daarachter ligt een Snug Plug 1, die verloot ik op www.climaximaal.nl (je kunt nog meedoen tot en met vrijdag)!


Dan krijg ik een tweede waarschuwing van het CBS dat ik toch echt wel m’n gegevens van 2017 in moet vullen, blablabla. Maar ja, ik heb m’n boekhouding voor 2017 nog niet rond, en aaaargh! Ik bén niet eens een detailhandel! Maar goed.


In een volledige hyperfocus (dank aan het sporten) regel ik m’n volledige boekhouding-BTW-administratie-kutzooi 2017 én vul ik die stomme enquête in van het CBS én mail ik naar het CBS dat ze geen flikker aan mijn gegevens hebben omdat ik voornamelijk blog en schrijf en vormgeef. Kutregeltjes. Echt hoor. En dan heb ik het nog niet eens over die AVG-regeltjes die ik ook nog moet gaan toepassen.


Dan laat ik Nina uit in de regen en dan ben ik zo ongeveer wel helemaal klaar met vandaag.


Ik barst van de honger! Heb alleen maar die crackers gegeten vandaag. Dit is een grote pan kipfilet met kerrie en kool. ZALIG! Meteen een bak voor m’n ouders gemaakt, want die mensen komen ook om van de honger.


’s Avonds kijk ik voor het eerst naar ‘Steenrijk, Straatarm’ en ik vind er eigenlijk geen flikker aan, maar ik ben niet in staat tot meer dan hangen voor de tv.


Dit was niet de bedoeling.


M. en ik gaan binnenkort naar Parijs en… daar hebben ze ook een Irregular Choice-winkel! YES!!!!!


Daar ga ik deze schoenen kopen. YES! Totally want. Totally need.


Nina is alvast voor de deur van de slaapkamer gaan liggen, want ze vindt het tijd om te gaan slapen. Schatje.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Ingrid schreef:

    Die schóénen. Begrijp goed dat jij die MOET hebben.

  2. Marjan schreef:

    Volgens mij zag ik inderdaad jouw naam op die schoenen staan ook ……

  3. Else schreef:

    Die dingen van het CBS gooide ik altijd in het oud papier, dat is het enige waar ze goed voor zijn. Het is een enquête hoor, ook al kunnen ze nog zo goed drammen in die dreigbrieven van ze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *