web analytics

5

PLOG 13 JULI T/M 16 JULI 2017


Ik dacht donderdag 13 juli toch écht dat het me wel weer zou lukken om elke dag te gaan ploggen. Dit is een foto van m’n ontbijt. Heerlijk!


Bruce en ik gaan richting m’n atelier. Hij gaat liggen loungen.


En ik ga wat zakjes met dromenvanger-oorbelletjes maken. Cadeautje dat ik bij de bestellingen doe! Oh! Wat! Lief!


Dit is ook lief! Deze eksterveren heb ik allemaal opgestuurd gekregen van lezeressen! Van allemaal verschillende lezeressen! Gaaf om te zien hoe verschillend eksterveren kunnen zijn.


Bruce is enorm aanhankelijk de laatste tijd. Wil de hele dag bij me in de buurt hangen.


En dan het liefste bovenop me hangen.


Ik krijg een foto van M. doorgestuurd. Hij is erg tevreden met de pastasalade die ik voor ‘m maakte voor de lunch. Ik heb overigens precies dezelfde lunch.


Post! Van Anoeschka! Ze heeft tijdens haar vakantie wat veren en schelpen voor me gezocht en opgestuurd.


Neemt u deze hond tot hond?


Nou, vooruit dan maar. Maar ik blijf toch echt meer een kattenvrouwtje.


Oh! Mensen! Je kan lullen wat je wil, maar wat zijn de dromenvangers die ik verstuur toch mooi en wat zitten er toch een leuke dingetjes bij! Echt een pretpakket! Alles klopt nu! Visitekaartje, ansichtkaart, thee, papiertje, briefje, potloodje, veertje, dromenvanger-oorbelletjes, stukje hout, schelpje en een klein edelsteentje. PERFECTIE! Ik hou hiervan!


Kijk! Echt! Het was vrijdagochtend m’n idee om de donderdag te gaan ploggen. Echt hoor.


Maar dan echt!


Maar ja, je wordt altijd weer ingehaald door het leven. Want het is vrijdag en dan moeten we naar de LIDL! En… ook naar de Jumbo!


Dan even weer alleen een croissantje voor Nina, want…


M’n moeder moet weer langs de oncoloog en dan eerst bloed prikken en daarna weer 1,5 uur wachten, want de oncoloog heeft altijd uitloop… zucht en steun en moeilijkmoeilijkmoeilijk, maar… de oncoloog had goed nieuws, want de ‘chemo-pillen’ slaan aan! En de oncoloog heeft er zoveel vertrouwen in dat ze m’n moeder pas over 2 weken weer hoeft te zien. WOW! Heel goed nieuws!


Oh! Nien! Wat ben je toch een sexy beest!


Om te vieren dat het weekend is neem ik M. uit eten. Hij mag kiezen uit 1 van de 5 poorten bij welk restaurant. Maar hij snapt het concept niet helemaal.


Hij wil gewoon naar de Japanner. Nou, vooruit dan maar!


Bruce ligt tussen de bontjes. Helemaal camouflage.


Update over m’n muggenbulten: de jeuk is weg en de vlekken trekken heel langzaam weg.


M. en ik wandelen naar de Tokyo Lounge en komen deze heerlijke lounge-kater tegen. Van de heerlijke sushi bij de Tokyo Lounge zijn geen foto’s, maar trust me; het was heerlijk!


Zaterdag! Marktdag! Zijn we ook naartoe gewandeld! Alweer 2 dagen achter elkaar 15.000+ stappen!


Bloemen halen voor m’n moeder en mij. En het lukt M. nog steeds niet om me te laten poseren voor een foto.


Ook frambozen gehaald, die ik achteraf meteen door een smoothie had moeten gooien, want binnen een dag al verrot.


Nog meer boodschappen!


Naar de kringloop en naar de Turkse supermarkt. Allemaal dikke SCORE!


Ik kom deze foto tegen op m’n Facebook-timeline en hier moet ik toch wel even van slikken! J. en I. hebben een zoon gekregen en ik maakte een dromenvangertje voor boven z’n wiegje. Omdat hij nog even in het ziekenhuis moest blijven hangt de dromenvanger boven z’n bedje daar. Wat een klein, lief mannetje! Hopelijk mag hij snel naar huis!


Uitzicht vanaf m’n computer. SO MUCH TO DO!


Dat zeg ik! Doe het dan!


Even een unboxing video opnemen voor Climaximaal.nl.


En we zijn ’s avonds uitgenodigd voor het eten bij m’n ouders. Nina mag ook mee.


Die krijgt ook wat te eten! Een bot. Binnen een uur helemaal afgekloven en Nina zelf voelt zich daarna ook wat afgekloven; moe maar voldaan.


M’n moeder had last van haar grote teen en omdat de oncoloog heeft gezegd dat jicht 1 van de bijwerkingen kan zijn van de chemo-pillen zitten m’n vader en ik even bovenop m’n moeder, want die had wat last van haar grote teen.


Kijk ze staan dan, met hun nieuwe Airfryer-apparaat ding!


Komen hele knapperige frietjes uit! Hmmmmm!


Nina is zelf vergeten dat ze net een bot heeft afgekloven en wil nu ook wel graag nog zo’n kippetje. Of zo’n frietje. Of maakt niet uit. Iets! Kijk haar eens mooi zitten dan.


Zondagochtend beginnen met een verse smoothie en… een kilometertje samen zwemmen.


En dan gaat M. me even helpen met Maaneschijn.nl! Daar moeten wat dingen aangepast en dat kan ik niet en hij wel, maar ik kan niet zo heel goed samenwerken en vooral niet zo lang stil zitten en wachten tot er een verandering is doorgevoerd. Gelukkig is M. wel heel chill.


Ik wil ook een nieuwe foto voor bij m’n dromenvangers, maar het lukt niet. De dromenvanger-business is toch heel anders dan de seksspeeltjes-business of een plog en ik wil graag een spirituele sereniteit en vrolijkheid uitstralen. HAHAHAHAHA! Morgen een nieuwe poging.


Ik ga een geroosterd paprikasoepje maken. Was de bedoeling. Het roosteren van de paprika’s mislukt, omdat ik het volgens het recept doe in plaats van naar m’n eigen intuïtie te luisteren. DOM! Gelukkig had ik een zak van 10 paprika’s op de markt gehaald, dus ik kon nog een tweede poging doen op m’n eigen manier. Helemaal gelukt. Heerlijk soepje.


Nina is extreem gelukkig dat M. even bij haar op de bank wil komen loungen.


En dit… dit is een unicum! Een FIRST! Voor het eerst dat M. en ik samen zijn eten we op de bank! En… voor het eerst dat M. en ik samen zijn kijken we langer dan 1 filmpje naar een beeldscherm! Dit zou je het begin van het einde kunnen noemen, maar dat denken we allebei van niet. Tv speelt gelukkig geen rol (meer) in ons leven, maar we hebben de serie Westworld ontdekt en die is toch wel heel gaaf (en we kwamen er vandaag pas achter dat ik gewoon HBO op m’n tv heb) (morgen Game of Thrones)!


Ik maak alvast de lunch voor morgen (zooooo georganiseerd)! Springrolls met chilisaus! Hmmm…


Kutwijf. Geef me die kip! Nope! Sorry! Vroeg naar bed! Morgen weer knalllllllen!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Ha gelukkig goed nieuws voor je moeder! Maar juichen zullen jullie wel niet doen want eerst zien dan geloven. Heel leuk deze lange plogs. Hou vol!

 2. C.J. schreef:

  Goed nieuws van mama Riet! Wat is het toch een rot ziekte ?

 3. C.J. schreef:

  Oh en ‘so much tot do’? D’r staat toch alleen maar een doos Quality Street op de foto? ?

 4. Joop schreef:

  Fijn dat de medicijnen aanslaan.
  En een mooie foto van jouw … muggenbulten.

 5. Ingrid schreef:

  Riet…….power!
  Wat een lekkere gezellige en lange plog weer.
  Die laatste foto. Zó grappig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *