web analytics

5

PLOG MAANDAG 17 OKTOBER 2016

beginpaginatotaal

img_0377
Okay. Dit is kut. Het is maandagochtend. Als altijd weer veel te vroeg wakker, maar ja, wakker is wakker en niks fijner dan de week beginnen met een lekkere Lush-douche! Helaas heb ik geen warm water. Ehmmm… hier zat ik niet echt op te wachten. Ik stuur vriend L. een foto van de thermostaat en of hij even kan komen kijken na z’n werk, want er heerst een lichte paniek bij deze net-gescheiden vrouw!

img_0383
Nina heeft nergens last van. Die heeft gisteren zo hard gespeeld dat ze vandaag maar even rustig aan doet.

img_0384
Ik ontbijt met hachee…

img_0393
Ja, Sid, geniet jij nog maar heel even van dat plekje daar, want deze hele kast gaat weg! Ruimte!!! Ik hou ervan.

img_0395
Ehm… er gaat iets echt niet goed! Het wordt in huis steeds warmer… Oh… Fuck…

img_0426
Mijn ex komt langs om nog wat spullen op te halen. Ik koppel de tv los en zet ‘m in de schuur. Doei! Ik heb nog nooit zo weinig tv gekeken als de laatste maand. ZALIG! Niks geen last meer van gewauwel van types die er niet te doen.

img_0427
Maar gelukkig is er nog een andere tv in huis, want zo af en toe een dagje pulp-tv is ook lekker. Sid en ik hebben geprobeerd om ‘m naar beneden te tillen. Niet gelukt. Het wachten is op vriend L.!

img_0428
Bruce is alvast op het Horizon-kastje gaan liggen.

img_0429
Plaatjes draaien.

img_0431
Nog meer plaatjes draaien. Ik heb ook heus wel gewerkt vandaag. Heel hard zelfs. Maar als je weet dat je ex later nog langs komt, dan geeft dat toch wat spanning in je hoofd. Gelukkig stond alles zo in de auto en was hij ook zo weer weg. “Je ziet er goed uit vrouw”, zei hij. I know, thanks, maar ik ben jouw vrouw niet meer. Er stond een vreemde voor me. In een trui die ik niet kende. En hij rook ook anders. Dat was raar.

img_0433
Dit is dan weer wél een bekende! Vriend L. checkt de CV-ketel en komt tot de conclusie dat er een 3-tak-dingetje kapot is en dat ik een huur-toestel heb en dat ik gewoon kan bellen naar dit en dat nummer en dat ze ‘m dan komen vervangen. Okay! Top! Ik laat vriend L. meteen de televisie naar beneden tillen en een kastje ophangen! Ja, als je een man in huis hebt, dan moet je er ook misbruik van maken. Of gebruik. Of eigenlijk was het een soort ruil, want ik heb een hele mooie dromenvanger voor z’n moeder gemaakt.

img_0434
Mijn moeder had voor mij dan weer een bak boerenkool gemaakt. Lekker opbakken in de koekenpan. Met een speklapje en een stukje rookworst. Meer dan genoeg voor 1.

img_0436
Terwijl ik wacht op de CV-monteur kijk ik naar Gordon Ramsey.

img_0438
Het is mij dus gelukt om de televisie aan de praat te krijgen. Applaus!

img_0439
Ondertussen wel gewoon doorwerken hè?

img_0450
En lekker lebberen met Nina! De CV-monteur heeft de ketel uiteindelijk na 1 minuut weer aan de praat. Hoera! Douchen!! Lush! Fijn! En ik schreef ’s avonds ook nog een blog! Ja, een tekst zonder plaatjes: I’M ON A ROAD TO NOW-HERE.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Ingrid schreef:

  Je bent weer helemaal back on track. Wat schrijfsels en foto’s betreft. En de rest ook.
  “Wat zie je er goed uit vrouw”…..tssss natuurlijk zie je er goed uit! En dat was altijd al meneer Eikelestein als je niet zo druk was om je ogen elders goed de kost te geven.
  I

 2. Noor schreef:

  Oooh wat ben je druk met opruimen! Ga je verhuizen ofzo? Fijn dat ex echt exit is nu hij zijn laatste rommel heeft opgehaald. :-)

 3. Ri schreef:

  Die ruileconomie heb je genaild!

 4. Joop schreef:

  “Je ziet er goed uit vrouw.”
  OMG!
  Het klopt natuurlijk wel wat hij zegt, maar waarom heeft hij jou dan verlaten?
  Nou ja, dat is niet belangrijk meer.

 5. Marjan schreef:

  Het heeft wel lef zeg… die ex…. proestte je het niet uit, midden in zijn gezicht?

  Even daarnaast, ik kan me de spanning wel voorstellen, aan het werk zijn en weten dat de ex nog langskomt om spullen te halen. Hij is op dat moment een indringer in jouw huis… en je wil hem zo snel mogelijk weer weghebben… ( ik heb zelf mijn hele huis gesopt met bleekwater na de scheiding… alles moest weg… elk spoortje….brrrrrrrrr)

  Fijn dat je weer kon Lushen in de avond

  XX

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *