web analytics

3

PLOG ZONDAG 24 JULI 2016

beginpaginatotaal

IMG_6401
Bruce is heel erg zielig!!! Hij heeft de hele nacht opgesloten gezeten in de kamer van de oppaspuber omdat iemand, ik noem geen namen, maar het begint met een ‘J’, ‘m heeft opgesloten. Per ongeluk, dat wel. Totaal uitgehongerd is-ie! Paniek! Hij dacht dat-ie dood ging en dat niemand meer van ‘m hield. Trauma! Komt-ie nooit meer overheen!!!!

IMG_6402
Binnen 5 minuten is hij het alweer vergeten.

IMG_6403
Vandaag staat er iets leuks op het programma, of zoals m’n vriendinnetje Anoeschka het noemt; een verheugenis! Normaal gesproken zou ik vanaf hier dan linken naar de plog van Anoeschka, zodat je daar kon zien wat er in dit cadeautje voor haar zit, maar ja, Anoeschka heeft een tijdelijke plogstop. Dan zal ik het maar vertellen; er zit een Lush-jelly in en een badstop in de vorm van een roze poedel!

IMG_6405
Ik ga met de trein op weg naar Amsterdam en had gehoopt nog wat Pokémon onderweg te vangen, maar m’n GPS is dus niet heel goed. Helaas.

IMG_6407
Ik ben dan wel weer door een 80+er herkend! “Ik ken u van de Tielse televisie”, zei hij. En hij vond dat ik er altijd zo mooi en vrolijk uit zag! Nou, dat compliment neem ik mee de rest van de dag!

IMG_6410
Op Utrecht CS haal ik 2 van deze springrolls en ik neem me voor ze snel ook weer zelf te maken. Zo lekker!

IMG_6411
Wachten op het pontje naar de NDSM-werf.

IMG_6412
Hé, knappe vent, jij ook hier? Ja, eventjes dan. Hij heeft Anoeschka gebracht, maar moet zelf vanmiddag werken, dus hij kan helaas niet mee op pad, shoptechnisch gezien.

IMG_6413
Ach, wij vermaken ons wel bij de Ij-hallen hoor! Dit shirt koop ik voor mijn man voor 1 euro. Leuk hè? Het plaatje is niet gedrukt, maar geborduurd trouwens. En ook nog in zijn maat, dus ik zeg SCORE!

IMG_6414
Wat kan een patatje soms zalig zijn. Inclusief blikje cola.

IMG_6421
We zijn klaar met shoppen en strijken neer bij de Ij-kantine. Daar moeten we 30 minuten, ja, echt, 30 minuten wachten tot onze bestelling wordt opgenomen. En ik vond het nu toch echt wel tijd voor een wijntje en een kaasplankje. Helaas is het kaasplankje op. Echt. Eigenlijk is het alleen maar drama bij die Ij-kantine, maar toch blijf ik er iedere keer komen. Eigenlijk juist voor dat kaasplankje.

IMG_6423
OMG! Het is… het is… experimentele jazz! En als ik ergens niet van… ach, live muziek is ALTIJD 100 punten.

IMG_6425
Op het toilet kom ik erachter dat ik behoorlijk ben verbrand. Helemaal niet in de gaten gehad.

IMG_6426
Ik kocht trouwens deze AWESOME en SUPERGROTE deken voor maar 10 euro! Ook een dikke SCORE! Verder ook heel veel kettingen, oorbellen en meer glitters en glimmers gekocht om in m’n dromenvangers te hangen.

IMG_6428
Anoeschka kocht vleugels. Heeft ze de hele dag gedragen. HAHAHA!

IMG_6432
TOPDAG! En hij is nog niet om, want we gaan nog even naar de Sky Lounge.

IMG_6437
Daar bovenin, daar is het!

IMG_6438
Wij voelen ons helemaal te hip nu.

IMG_6440
Het uitzicht is echt super! Ik kan hier de hele dag zitten.

IMG_6441
Dit ziet er niet echt smakelijk uit, maar dat was het wel. Taco’s met van alles. Hmmm… Chardonnay’tje erbij! Wie maakt ons wat!

IMG_6444
SMILE! Ja, okay, de foto waarop ik serieus kijken waarop Anoeschka lacht heeft Anoeschka. Maar ja, die heeft geen plog momenteel. Zooooo jammer!

IMG_6445
Ik krijg van Anoeschka een grote caloriebom voor in de trein! Hmmmm…

IMG_6446
En een gouden plak! Chocolade dus. Die te mooi zit ingefrummeld om op te eten.

IMG_6448
Ik stuur even wat foto’s naar J. en dochter S. om ze mijn aankopen te laten zien. Ik heb alleen maar kleding voor dochter S. gekocht eigenlijk.

IMG_6454
Voor mezelf deze regenboog-muts voor de winter.

IMG_6455
Topdag, echt! Ook al ben ik verbrand. Ik ben pas 23:15 thuis uiteindelijk!

IMG_6462
En kijk eens wat een leuke tegeltjes ik voor J. heb gekocht! Hij is er heel bij mee.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Irene schreef:

  Om jaloers van te worden. ;-)

 2. Else schreef:

  Mee eens ja – sja-lou

 3. Maurice schreef:

  Wat heerlijk!
  (Behalve dat verbrand zijn)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *