web analytics

2

DINSDAG, DILDO’S & DEALTJES

beginpaginatotaal

IMG_8886
Dit had een hele stylish foto moeten zijn, want m’n haar zit echt heel erg goed! Ergens is er toch iets misgegaan met het maken van de foto, want m’n haar zat de hele dag zo goed, lekker fluffy enzo, maar ja, het komt op de foto niet helemaal over.. Anyway! Het is dinsdagochtend en ik ben er helemaal klaar voor.

IMG_8893
Ik had deze vibrator (de Romant Sonia) al getest en beschreven, maar ik zet ‘m vandaag online en maak een foto om erbij te plaatsen. Ik schrijf, mail, sms, chat de hele ochtend en het is allemaal vibrator-gerelateerd en ja, daar word ook ik af en toe moe van, maar hé, het is m’n baan.

IMG_8895
Ik heb voor het eerst advertentieruimte verkocht op www.climaximaal.nl en daar ben ik heel erg trots op!! En ja, daar mogen nog wel meer uitroeptekens achter!!! Nu is het, als je het van een afstandje bekijkt, helemaal niet zo bijzonder dat ik advertentieruimte verkoop en waarschijnlijk had ik het ook veel eerder moeten doen, maar ik ben een schrijver, geen marketingvrouw. Ik ben een goede blogger, ik kan perfect teksten voor het web (en voor offline media) schrijven (helemaal SEO, creatief, leuk en in goed Nederlands), ik kan Photoshoppen, ik doe m’n eigen administratie, bijna alles, maar om dan ook nog eens de marketing, financiële dealtjes, te doen, ja, dat blijft dan liggen. Het is gewoon niet mijn ding. Ik ben geen keiharde onderhandelaar. En zo heb ik ook m’n eerste ‘zakelijke deal’ gesloten. Met eerlijkheid. “Hoi, met Luna, ik heb een extreem kekke sekssite en ik weet niks van wat adverteerders zouden willen betalen voor een banner per maand, want ik heb nog geen adverteerders, maar ik doe het niet voor een tientje en je maakt me ook niet blij met het opsturen van een vibrator alleen, want ik heb al 300 vibrators, dus kom maar met een bod waar ik blij van word en dan kijk ik wat we voor elkaar kunnen betekenen.” Okay, dit komt wel heel naïef over, maar ik heb een deal waar ik écht blij mee ben (want ik krijg al maanden mailtjes van adverteerders die in ruil voor een dildo bij me willen adverteren, HAHAHA) (want dat zou goed zijn voor mij en voor hen) (nogmaals; HAHAHAHAHA).

IMG_8896
Ik ga Nina uitlaten en even bij m’n ouders langs.

IMG_8898
Ook even naar de supermarkt, waar Nina braaf buiten blijft wachten.

IMG_8899_1
De nieuwe FLOW is binnen.

IMG_8902
Who framed Nina Hagen?

IMG_8904
Ik maak een pastasaus van allerhande producten die ik nog in huis heb.

IMG_8906
Helemaal niks mis mee. Heel erg lekker zelfs. Met kip, courgette, tomaat, paprika en ui. En… je raadt het al; ik heb genoeg om ook nog even bij m’n ouders een bak te brengen.

IMG_8911
Maar… eerst nog even een aflevering van House!

IMG_8923
En dan naar m’n vriendinnetje F.! Ik ben eerst nog even die bak pastasaus bij m’n ouders gaan brengen (worden ze altijd blij van) en daarna op m’n fiets (met lampjes) door naar F. die precies 3 minuten te laat thuis was omdat ze nog rosé moest halen (dus ik stond voor een dichte deur), maar me niet kon bellen omdat haar telefoon kapot was. M’n moeder had nog een oude Samsung, dus die had ik ’s middags al voor F. opgehaald, maar toen deed F. haar mini-sim-kaartje in het sleufje waar een grote sim-kaart in moet en toen ging dat helemaal mis en ik denk dat F. de hele avond (nou ja, toch zeker van 20:00 tot 0:00) bezig is geweest om dat mini-sim-kaartje weer uit de sleuf te peuteren. Ondertussen wel rosé en chips en alle roddels van Tiel doorgesproken, dus een topavond. De echtgenoot belde ondertussen om te melden dat er bij ons op de hoek was ingebroken en politie en schieten, maar ja, doei, ik zit hier gezellig aan de rosé! Kusje! Doei! Doe je alle deuren op slot? Pas je op?? Tot straks.

IMG_8918
F. en ik kijken naar Love At First Kiss en OMG! OMG! OMG!!!!! Hoe gênant!!! GÊNANT! Volgende week kijk ik week!

IMG_8925
Ik ben pas 1:00 thuis en Nina zit keurig op me te wachten. Ik vouw mezelf tegen de echtgenoot aan en we vallen lepeltje-lepeltje in slaap. Iets te laat voor een doordeweekse dag, maar ach, mag af en toe best.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. yvonne schreef:

    Je plogs komen niet meer in de plog groep :-(

  2. patchwork schreef:

    Applaus voor de business babe! :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *