web analytics

1

EEN WARRIGE WOENSDAG

beginpaginatotaal

IMG_0879
Goedemorgen Frank! Net als ik gek op de ochtendkrant.

IMG_0880
En geen centimeter aan de kant gaan natuurlijk.

nexusunboxing
Het is nogal stom om de hele tijd maar foto’s van m’n beeldscherm te maken, maar dat is dus wel wat ik de hele dag zie. M’n beeldscherm, Nina en de katten. En hoewel die mij nooit gaan vervelen wordt het qua ploggen nogal eentonig. Maar: lekker gewerkt dus vandaag. Een filmpje opgenomen waarin ik een hele doos met speeltjes van Nexus uitpak. Een soortement unboxing dus. Heb ik afgekeken van de de make-up-bloggers. Het zijn trouwens bijna allemaal mannenspeeltjes, dus ik stuur de doos linea recta door naar J.T. (de testman van www.climaximaal.nl). Ik kijk hier nog heel blij!

trustw
Maar hier zit ik alweer afgepeigerd op de bank, gedoucht en in badjas. Het was nogal een bewogen middag. Oppasmeisje M. had wat problemen op school vandaag en was daar nogal van van slag (understatement). Met haar afgesproken dat ik de volgende dag even mee naar school ga ’s ochtends om een gesprekje met de juf te hebben. Dat luchtte iets op en met een kus en een koekje en een knuffel en een kopje thee kwam ik ook een heel eind.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. anna-maria schreef:

    tssss

    helemaal niet eentonig!!

    Vind je plogs juist vol liefde, bizarre blogonderwerpen en echtheid.

    Veel spannender en intrigerende dan een gemiddeld boek of programma met 15 koppige redactie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *