web analytics

4

LUNA BEGINT AAN DE VAKANTIE-VOORPRET

beginpaginatotaal

IMG_7498
Begin de dag met… een paar gekookte sperzieboontjes op je neus! Nina is gek op gezonde restjes… Voor de pubermeisjes maakt de echtgenoot wat pan-tosti’s en hij brengt ze al vroeg in de ochtend weer terug bij hun moeders, want ze gaan een dagje naar de Apenheul. De echtgenoot en ik hebben dus een soortement van ‘vrije zondag’ die wij voornamelijk besteden met het bekijken van 10 aflevering van House.

IMG_7499
Tussendoor krijgt de echtgenoot ‘honger’, hele erge honger en dan vooral honger in lekkere dingen en hij vindt de Jumbo dus wél een heel goede winkel, want daar hebben ze de allerlekkerste filet americain van Nederland. Wij gaan dus even naar de Jumbo. Met honger. En als je ergens niet naartoe moet met honger is het wel de supermarkt.

IMG_7503
Ik ben heel gevoelig voor dit soort tafereeltjes; een tomaatjes-corner. Je mag je eigen tomaatjes in een beker doen voor € 1,49! Ik heb dus, zuinige vrouw als ik ben (wat doe je dan in de Jumbo!!!!), overal de allllllerkleinste tomaatjes uitgezocht, zodat mijn beker optimaal gevuld is. En ze zijn heerlijk…

IMG_7504
Bij dit soort tafereeltjes gaat het gewoon ook altijd mis.

IMG_7506
Ik bedoel; dit is toch geen koelkast van mensen die binnenkort op vakantie gaan??? Gelukkig is het meeste nog houdbaar tot na onze vakantie.

IMG_7511
Ik ga bezig met de boeken die we mee willen nemen op vakantie. Downloaden, uploaden en kijken of het ook lukt om boeken op m’n tablet te zetten. Dat lukt! Hoera! Waarom heb ik dit allemaal niet jaren eerder gedaan? Maar we hebben nu dus een e-reader én een tablet met boeken, dus wij komen onze dagen wel door.

weersvoorspelling
J. pest me namelijk al dagen dat het gaat regenen als wij op Jamaica zitten. Ik dacht dat hij een grapje maakte, maar het is dus écht zo, aaaargh, 60% kans op regen. Ach, dan blijven we gewoon de hele dag in bed met uitzicht op de oceaan. Het is 30 graden en we hebben genoeg te lezen.

IMG_7512
Hier is het pepernoten-weer. Hmmm…

IMG_7513
Dr. Phil mag ook mee op vakantie, HAHAHA!

IMG_7515
En we eten nasi, gemaakt van de restjes van het gourmetten. De rest van de dag en avond kijken we naar House, House, en nog een keer House, dus weinig spannends aan ons leven momenteel. Ik had al eens geschreven dat we niet kunnen wachten tot we in het vliegtuig zitten hè? Morgen ga ik alvast de koffers pakken, dan heb ik dat alvast gedaan. En ja, ik pak ook de koffer voor J., want hij is helemaal een ongeleid ADHD-projectiel als het gaat om dit soort dingen.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Marjan schreef:

  Als Dr Phil meemag, dan komt het wel goed met jullie daar in Jamaica! Jullie hebben wel een hele goede timing, hier wordt het natter en kouder, hup op naar warmere oorden….

  Ik ben ook helemaal niet jaloers hoor….of zo ;-)

 2. ria schreef:

  Doe je best met koffer pakken ,ik kom als ik op plek van bestemlng ben tot de ondekking jammer dat ben ik vergeten. Dus denk goed wat er mee moet , succes !!!!

 3. CJ schreef:

  Ben ik ook geweest Negril (jaren terug).

  Als het nog steeds hetzelfde werkt is de regenkans 100%: van 1530u tot 1630u. Als je ‘ervaren’ strandgangers hun handdoek ziet oprollen en de strandtent ingaan is dat een mooi tijdstip voor een Corona en een snack!

  Ik heb nog wel meer tips maar dat gaat hier wat ver…. :)

 4. patchwork schreef:

  Neem maar veel wijd textiel mee, want met zo´n hoge luchtvochtigheid plakt alles zo aan je lijf dat je ´t niet meer uit krijgt – en dat kan niet de bedoeling zijn van een huwelijksreis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *