web analytics

1

PLOG WOENSDAG 7 DECEMBER 2016


Heerlijk wakker geworden naast de Luna-fluisteraar die inmiddels weet dat ik het ’s ochtends héél erg fijn vind om een dubbele koffie op bed te krijgen (en het dan ook nog voor me regelt). Wat een zalige, zalige, zalige luxe! En op een gewone woensdagochtend tot 10:30 in bed blijven liggen! Oh! Wat! Een! Luxe! Alles is even heel erg fijn en ik ben even heel erg gelukkig! Met alles! Soms is het hele ZZP-er-schap moeilijk en kut en soms zie ik het echt even niet meer zitten, maar dat je gewoon ‘stiekem’ een ochtendje in bed kunt blijven; heerlijk. Had ik jaren eerder van moeten profiteren.


Hier sta ik alweer met de oppaspuber in de Albert Heijn. We hebben een goed gesprek op haar school gehad. Goed bezig kind! TROTS op jou!


Ik heb ook nog even snel een rondje door de stad met de oppaspuber gemaakt, want ik moest nieuwe zalf hebben voor de jeuk en dit is ZALIG! Want… ik krijg er dan wel geen extra uitslag bij (want ik draag niets meer wat is gewassen met de LIDL-wasverzachter), toch blijven alle oude plekjes jeuken en als iets jeukt, dan ga je krabben en als je krabt, dan gaat het nog meer jeuken en AAAARGH! Wat een ellende. Dit spul koelt en verdoofd en ik smeer m’n hele lichaam ermee in. ZALIG! Het liefst zou ik nu naakt voor een ventilator gaan zitten.


Strike a poes!


Nina en de puber doen aan pootje-handje-vrijen. Schatjes.


Ik heb een hele goeie dag vandaag! Ik verkoop behoorlijk wat dromenvangers (HOERA) en daar word ik heel blij van! Alles wat je aandacht geeft, groeit! En ik heb de dromenvanger-shop de afgelopen tijd veel aandacht gegeven.


Oh. Wat. Lekker. Oud-Hollandsch genieten met snijboontjes van m’n ome Hans en tante Nel! Balletje gehakt erbij, hmmm! Als de puber op bed ligt probeer ik nog wat te schrijven, maar er komen alleen maar halve blogs uit. Ach. Dat worden vanzelf hele blogs.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    Fijn dat dat spul je zo goed helpt, hopelijk verdwijnen die jeukplekken nu snel. Zo te lezen zijn er sinds de was-marathon geen nieuwe jeukplekken bijgekomen. Dat gaat de goede kant op.

    Xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *