web analytics

0

EEN HANG-ZATERDAG OP JAMAICA

middengelukt2016jamaica

IMG_6747
Gooooooooodmorning Jamaica!!!! We zijn om 4:00 al wakker en gaan er om 6:00 maar uit. Gelukkig staat de koffie al om 7:00 klaar en kunnen we onder het genot daarvan wachten tot de zon opkomt.

IMG_6748
En daarna is het tijd voor de overheerlijke gebakken omeletjes van de kokkin van Samara! Zowel J. als ik hebben van deze omeletjes gedroomd.

IMG_6749
Uitzichtje hè?

IMG_6750
Zo lekker dit ontbijt! Met gestoomde callaloo (soortement van spinazie). Man! Wat lekker allemaal en vooral dat het allemaal klaar staat en dat ik zelf niets hoef te doen.

IMG_6751
Na het ontbijt ben ik weer supermoe, dus we gaan gewoon nog even terug in bed. No problem! In de middag wandelen we naar een pattie-shop in het dorp! Oh! Man! Ook hier heb ik van gedroomd! Patties! Ik ga ze als ik terugkom meteen zelf weer maken! Bij de pattie drink ik een halve liter vruchtensap voor 50 cent! Hmmmm!

IMG_6752
Uitzichtje hè? Zo fijn om weer terug te zijn en het is ook heel fijn om weer op hetzelfde resort te zitten als vorig jaar.

IMG_6754
Ja, en daar hebben we de eerste muggenbult. Lekker dan. Lichte allergie, dus een bult van 10 centimeter doorsnede uiteindelijk.

IMG_6755
Maar eh, verder no problem hoor! Al zie ik er zonder bril en zonder make-up en met jetlag dus helemaal niet meer uit als mezelf. Als wie dan? Als mezelf zonder bril en make-up en met jetlag dus.

IMG_6756
Mijn man en ik doen een paar potjes Skip-Bo.

IMG_6765
We kijken naar de zonsondergang en eten daarna zalig (ja, het is hier allemaal ZALIG) in het restaurant. Doen nog een cocktailtje, nog een cocktailtje en nog een cocktailtje tot ik erachter kom dat het barmeisje me Pina Colada’s zonder rum aan het inschenken is! Jaaaaaaaaaa, zo lust ik er nog wel eentje! Of laat eigenlijk maar zitten, want het is 20:00 en ik ben moe! Echt heel erg moe! Heel! Heel! Heel erg moe! Meteen naar bed dus. No problem!

 

Vorig jaar maakte ik een jurk met m'n moeder!

Vorig jaar maakte ik een jurk met m’n moeder!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *