web analytics

5

LUNA WIL MINDER, MINDER, MINDER TV

29oktober

IMG_9640
En… na de kutdag van gisteren ga ik er vandaag gewoon weer KEIHARD tegenaan! Ik schrijf diverse teksten voor www.climaximaal.nl.

IMG_9641
Over de Chin Buru… WTF is dat??

IMG_9637
Ehm… mocht je mijn gewone geschreven blogs missen, dan is mijn review van deze Chin Buru eigenlijk wel een soort van huis-, tuin- en keukenblog.

IMG_9642
Deze PloesiePoesie moest worden afgemaakt… Hahaha, een poes afmaken! Ja, dat is wel zo ongeveer het niveau van de humor hier thuis.

IMG_9646
Wat kijk ik moeilijk?

IMG_9647
Dat is omdat ik wordt aangestaard door honderden gebitjes!!! AAAARGH! Creepy!

IMG_9648
Oppasmeisje M. moest naar de tandarts.

IMG_9649
Thuis had de echtgenoot geschenken voor me gekocht. Een poezenpuzzel van 1000 stukjes. GEWELDIG!

IMG_9650
Hij heeft er zelfs een soortement van speciaal puzzel-biljartvel bij gekocht (die hij hier ook nog zelf strijkt), zodat de puzzel opgerold kan worden en niet op tafel hoeft te blijven liggen. Alles bij de kringloop hè? Voor bijna gratis! Goede SCORE J.!

IMG_9651
Samen met oppasmeisje M. leg ik de rand. Ik had gedacht om de puzzel wel in een avondje af te hebben. Niet dus. Wat een werk! Wat moeilijk!

spitskool
Ik maak kip met spitskool in een Indiase kerrie-kokossaus en die is heerlijk! Vind ik zelf. De echtgenoot vindt de spitskool net op rode kool lijken (wat niet zo is, het is gewoon hele hippe paarse spitskool van de LIDL).

IMG_9662
Ik heb de hele dag geen tv gekeken en oppasmeisje M. maar een half uurtje. Heel goed, zo’n puzzel.

IMG_9664
Ik sla alleen een beetje door, want ik wil steeds nog 1 stukje, nog 1 stukje, nog 1 stukje.

IMG_9668
Tot m’n ogen echt pijn beginnen te doen. Nog even een rondje internet dan maar, met op de valreep nog een heel lief plaatje van een hond. Ik kijk toch nog wat tv (The Undateables), maar verder; zaaaaaaalig, zo’n puzzel en een enigszins tv-loze avond.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Is die Hellweek al begonnen dan? ;)

 2. Jolanda schreef:

  Wat dacht je van helemaal geen TV?? Ik verbaas me er altijd over in je plogs hoeveel TV jullie kijken. Gooi dat ding gewoon het huis uit, geeft enorm veel rust :))) en je mist niks eigenlijk……… je wordt er ook een stuk creatiever van…

  • Luna schreef:

   Hahaha, als ik alleen zou wonen, dan zou het een ander verhaal zijn… :-)

   • Jolanda schreef:

    Tja de echtgenoot er uitgooien is geen optie natuurlijk ;) Je kunt ook een speciale TV-kamer maken voor de echtgenoot, geeft veel meer rust in je woonkamer… ’t is maar een ideetje… Hij vindt het dan waarschijnlijk zo saai in z’n eentje, dat hij lekker gezellig naar de woonkamer komt, ZONDER TV hahahaha

 3. woordenaar schreef:

  Die spitskool is een goed idee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *