web analytics

0

ETSY, KAASSOUFFLÉ & DE JURK

middengelukt1

IMG_4953
Zo! De hele ochtend geen foto’s gemaakt, maar wel keurig m’n dingen gedaan natuurlijk… Eerst oppasmeisje uitgezwaaid, daarna met m’n ouders naar de LIDL, daarna nog wat teksten schrijven en nog wat SEO en…

borduurzaam
Een Etsy-shop geopend voor m’n armbanden: www.etsy.com/shop/borduurzaamheid! Ik moet nog wel wat dingen aanpassen, veranderen, maar het is een leuk en gezellig begin! Maar hé, € 10,99 voor zo’n kekke, unieke armband is natuurlijk geen geld!

IMG_4958
Ik moet m’n haar verven. Zucht! En ik ga het niet meer met van die chemische troep doen. Tijd voor henna.

IMG_4966
Bruce vraagt zich af of het kantoor naar beneden is verplaatst.

IMG_4970
Ik had een grote pan met linzensoep gemaakt, maar vriend J. is ontslagen uit het ziekenhuis (HOERA!!!) en komt langs. Hij is 10 kilo afgevallen en wil die 10 kilo er zo snel mogelijk weer aan eten en heeft heel erg zin in friet met frikadellen en… hij trakteert, dus ja, jeetje, doe mij dan maar een kaassouffleetje! Verder is hij heel gezond bezig geweest samen met J. door een stuk te wandelen (allebei kapot na een half uur).

IMG_4974
Dochter S. is er ook weer en ik laat haar even m’n selfiestick zien. Nu wil zij er ook eentje. Ga ik regelen.

IMG_4978
Dit was het niveau van de tv-avond. JANK!

IMG_4986
En net als de rest van de wereld was ik vandaag in de ban van de jurk. Ik zag ‘m als blauw met zwart.

Vorig jaar at ik kip Jambalaya uit een pakje!

Vorig jaar at ik kip Jambalaya uit een pakje!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *