web analytics

2

LUNA EN EEN TATTOO VAN EEN KLOSJE GAREN

middengelukt1

IMG_4889
Nien! Even snel schijten, piesen, doe je ding!

IMG_4891
Want… ik ga vandaag op pad met M. naar Arnhem!

IMG_4898
Mijn lieftallige echtgenoot lag om 8:00 bij de LIDL voor de deur om m’n CSI-moestuinkas te gaan scoren! WOEHOE!!!! Victory is mine! Ik hou hier zooooooveel van en ik heb heel erg zin in de lente en de zomer en in plantjes opkweken en opeten!

IMG_4899
Hij heeft zelf extra dingen voor me gekocht! Hij moet wel heel veel van me houden!

IMG_4901
Ook een ding voor sla!

IMG_4902
En ik heb nu ook m’n eigen tuin-nep-Crocs (en hij ook).

IMG_4903
Het is dus geen walk-in-closet, maar een walk-in-greenhouse! WOW!

IMG_4905
Oppasmeisje M. heeft enigszins uitgeslapen, nou ja, 8:00 is uitslapen voor haar (en ook voor mij). Ik maak even een ontbijtje voor iedereen.

IMG_4906
En dan gaan M. en ik met de trein naar Arnhem. We hadden ook heel educatief verantwoord naar een museum of dierentuin kunnen gaan, maar pubermeisjes willen liever naar de Primark.

IMG_4911
En ik ben ook niet vies van de Primark, al heb ik hier net een half uur in de rij gestaan om bh’s te mogen passen. ZUCHT! Maar… toch 2 bh’s gevonden. In dubbel D. In wat? DUBBEL D?? Ik ben hiervan volledig in shock, want alle bh’s thuis zijn in een cup C, maar misschien heb ik ook al heel lang geen nieuwe bh’s gekocht (en wel 10 kilo aangekomen in de afgelopen eh, 10 jaar) (of zoiets). AAAARGH!

IMG_4913
En weer in de rij om af te mogen rekenen.

IMG_4915
En dan even een heel gezonde lunch tussendoor, maar hé, M. mocht kiezen.

IMG_4920
Wat worden kleine meisjes toch snel groot. En knap! Ik voel me echt gezegend met zulke mooie en lieve pubermeiden om me heen (al kan ik ze soms ook heus wel zachtjes wat aandoen).

IMG_4924
M. laat me thuis even wat gezellige aankleedbeesten op haar iPad zien. <3

IMG_4929
M. kreeg trouwens een vest, een sweater, een ketting én nieuwe schoenen.

IMG_4933
Nina kreeg niks. En J. zou voor het eten zorgen vanavond, maar die 16-bonen-soep waar hij gisteren mee was begonnen is niet echt gelukt. Dus springen M. en ik op de fiets om pizza’s te halen. “En dan fietsen we meteen even langs de tattooshop om een afspraak te maken”, zei ik.

IMG_4937
Maar er was meteen plek bij de tattooshop. Eh?????? Nou, eh, eh, eh, okay, dan gewoon NU! Educatief totaal niet echt verantwoord om je oppaskind mee naar een tattoo-date te nemen, bedacht ik me pas achteraf, maar ach, ze is bijna 14 en ze wilde het best wel zien en ze zou niet flauwvallen had ze beloofd, HAHA!

IMG_4939
Leeg.

IMG_4941
Met de stempel.

IMG_4942
De tatoo-gozert. En het was eigenlijk binnen no time gepiept. Zonder flauwvallen van M. of van mij.

IMG_4948
En klaar! En ik ben nu extreem gelukkig en blij en het is de tatoeage die er eigenlijk altijd al zat (maar dat zeg ik na elke tatoeage volgens mij).

 

Vorig jaar at ik een rollade...

Vorig jaar at ik een rollade…

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Vanvrouwtotvrouw schreef:

    Spijkerbroeken staan je echt heel goed. Zeker met zo’n kek vestje erboven. Dat vestje maakt het luna maar dan de hippere variant door de spijkerbroek. Kortom: ik ben voor meer en vaker spijkerbroeken :p

  2. sylvia schreef:

    ohhhh héle mooie tattoo! zo eentje zou ik ook wel willen hebben!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *