web analytics

3

LUNA EN HET BETUWS SPREEUWEN SPEKTAKEL

middengelukt1

IMG_4758
Ik ben bezig met het opzetten van een Etsy-shop voor m’n armbanden… Header maken, foto’s maken van de armbanden, bedenken hoe en wat… Komt goed.

IMG_4759
Ondertussen heb ik Dr. Phil aanstaan op de achtergrond. Ik kan de laatste tijd steeds minder goed tegen muziek. Het klinkt me soms ineens allemaal als herrie. Zelfs muziek die ik al jaren en jaren draai.

IMG_4760
Uit Jamaica hadden we een zakje met ’16 soorten bonen’ meegenomen. J. wil er soep van gaan maken, maar ik wil eerst even controleren of er echt wel 16 soorten in zitten.

IMG_4761
Niet dus. Ik kan er maar 15 vinden.

IMG_4763
Strike a pose, Nien.

IMG_4799
Hé! Even aan M. laten zien dat de selfiestick het doet! M. heeft vakantie. Lekker hoor.

IMG_4802
’s Avonds eten we speklappen. Ook lekker.

IMG_4811
Ja, Nina, we gaan naar…

IMG_4815
Piet!!!

IMG_4820
En daar krijgen we appeltaart. Ik groei bijna dicht, maar ja, ik kan ook ‘nee’ zeggen natuurlijk.

IMG_4822
M. en ik zijn even bij m’n ouders om het Betuws Spreeuwen Spektakel te aanschouwen. Elke avond, net voordat de zon onder is vliegen er duizenden en duizenden spreeuwen boven het huis van m’n ouders. Als 1 vogel bewegen ze door de lucht. Echt schitterend.

IMG_4840
Beter dan televisie kijken, dit.

output_UzeSX6
En als ze een kwartiertje hebben rondgezwermd storten ze zich in formaties van een paar honderd te gelijk naar beneden. Om de hele nacht in de bosjes te blijven zitten kwetteren. Teringherrie, maar eigenlijk best gezellig.

IMG_4879
Wij kijken ’s avonds naar Night at the Museum; Secret of the Tomb. Best leuk, maar niet echt een supertopper.

 

Vorig jaar at ik ook appeltaart...

Vorig jaar at ik ook appeltaart…

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Martine schreef:

    Terug met die bonen!

  2. Kees Verslui schreef:

    Ik wist niet dat de spreeuwen dat steeds op een vaste plaats doen. Bedankt voor die info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *