web analytics

2

JOMANDA, PANDA & BOBOTIE

beginpaginatotaal

IMG_1362
Het is 6:45 en ik kijk niet blij. Ik heb prima geslapen en ook hele leuke enerverende dromen gehad (maar die ben ik meteen weer vergeten), maar ik heb denk ik iets te lang achter de computer gezeten gisteren. Ik ben een beetje wazig in m’n hoofd, maar fuck it. Things to do!

IMG_1368
Eerst even een rondje plogs. Ik hou heel veel van de plog van www.matijn.nl.

IMG_1375
Vriendin A. is ook al wakker! Even een wefie! Vandaag doen A. en ik een dagje synchroonploggen! Dus check haar blog met plog www.ontgeldingsdrang.nl voor de foto’s die zij (ondere andere van mij) vandaag maakte.

IMG_1379
Nou ja, wakker, wakker, vriendin A. heeft ook wat opstartproblematiek. Ik moet echt vechten om m’n ogen open te houden en ga het liefste terug in bed of op de bank. Toch schrijf ik keurig m’n stukjes en beantwoord ik keurig m’n mailtjes.

IMG_1380
Ik ontbijt met een bord pasta bolognese van gisteren. Hierna begin ik een klein beetje wakker te worden. Een klein beetje. Heel klein beetje. Zzzzzzz…

IMG_1381
De Turkse tortelduiven hebben net gepaard en ze verwachten 2 eieren in mei.

IMG_1386
Vriendin A. en ik gaan op pad! In mijn Fiat Panda. Ja, want ik heb dan wel geen rijbewijs, maar ik heb wel een omgebouwde Fiat Panda die maar 25 kilometer per uur mag. Een soort bejaardenauto. Maar ja, ik kan er nog niet in rijden en ik durf er ook niet in te rijden en, aaaaaargh, het is vreselijk en ik weet dat ik m’n rijbewijs moet gaan halen, maar ik wil het er niet meer over hebben, okay???!!! Ik kocht de Fiat Panda vorig jaar van vriendin A. dus zij kan er wel in rijden en vindt een rondje met haar oude wagentje ook wel weer een keertje leuk.

IMG_1389
Vroem!!!! We scheuren over de Tielse wegen met 25 kilometer per uur.

IMG_1391
We gaan naar de nieuwe kringloopwinkel in Tiel! Die is de helft goedkoper dan de andere kringloopwinkel in Tiel, dus die kunnen elkaar mooi kapot concurreren met hun kopjes en schoteltjes. Ik koop hier een geborduurd schilderijtje (2 euro) en de biografie van Frida Kahlo (1 euro). SCORE.

IMG_1396
Toch ook nog maar even naar de andere kringloopwinkel, gewoon omdat het kan. Op de een of andere miraculeuze wijze is de helft van onze lepels verdwenen. Ik koop hier 6 nieuwe voor 25 cent per stuk.

IMG_1399
Ik denk dat ik toch zeker 10 minuten gebiologeerd door dit verrassende boek blader.

IMG_1400
OMG! Dit is natuurlijk een boek dat je als echte Tielse in huis MOET hebben. Ik twijfel en koop het niet. Want het is vooral een boek dat je als echte Tielse op je plog MOET hebben.

IMG_1406
Even wat boodschappen doen. Plog in plog weer dit.

IMG_1413
Oh ja, ik test en review ook nog dit glijmiddel vandaag. Of gisteren. Of vannacht. Ik weet het ook niet meer, maar ik schrijf een stukje voor www.climaximaal.nl.

IMG_1423
Ik kook bobotie!

IMG_1424_1
Mannen!!! Aan tafel! Vriend D. is er weer. Die komt A. alweer ophalen. Time flies when you’re having fun.

IMG_1427_1
Ik weet niet waarom ik altijd knipoog op m’n selfies. Misschien omdat ik mezelf en het leven niet al te serieus neem, hahaha! Ja, dat was een inkoppertje.

IMG_1432_1
Ik weet wel dat ik nog een grote apple crumble maak, omdat die gisteren zo lekker was. Met slagroom.

IMG_1440_1
We kijken nog maar een keertje naar Utopia. Er wordt gesekst! Echt gesekst! Met klaarkomen en alles erbij al zag je niks, maar hoorde je alles! OMG! Het lijkt net de echte wereld! Ik kan dit allemaal niet meer aan. Vriendin A. maakt er even een foto van. Oh nee, net te laat. Dit zijn Paul en  Aike op een bankje. Paul is boos, want Hakim gaat morgen naar huis. Het boeit me weinig. Ik zou als ik heel eerlijk ben liever een uur lang naar die seks-scene kijken van Billy en Ruud en dan graag zonder dekens.

IMG_1447_1
“Wat doe jij nou?”, vraagt A. me terwijl ik deze foto maak. Ja, dit is dus m’n onderkin en die zijn op alle foto’s in haar plog overdwars en overduidelijk te zien. Daar heb ik op m’n selfies dus niet echt last van. Behalve als ik ‘m tussen m’n vingers pak.

IMG_1454
Gaan jullie nu alweer naar huis? Okay, nou, doei!!!!!! Tot snel! Waarom wonen jullie nou helemaal in Purmerend en niet in Tiel??????

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Esther schreef:

    Je aankomende potje Biodermal figureert vandaag in mijn plog ;-)

  2. Anna-Maria schreef:

    Kan maar niet wennen aan je ontbijtjes… voor de rest weer puike plog! Dank voor de kapsels…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *