web analytics

4

ABBA, SMOOTHIES & HET DROSTE-EFFECT

beginpaginatotaal

IMG_1279
Het is 6:18. De verkering gaat vandaag weer werken! THANK GOD! Oh, dat mag ik niet zeggen, maar ik zeg het toch. Ik hou van ‘m en ik wil niet dat hij ziek is, maar ik vind het altijd prettig als ik ’t huis weer voor mezelf heb.

IMG_1284
Ik maak een onhaalbare planning.

IMG_1287
Ik gooi er een was in. Ik heb een wasverzachter-fetish. Ik hoop altijd dat het hele wasproces wat leuker wordt als ik leuke producten gebruik, zoals flashy wasknijpers of dus limited edition wasverzachter. Is overigens niet zo.

IMG_1289
Ik test deze Amorino van Fun Factory, die verpakt zit in een soort bananenvel.

IMG_1297
Ik lach hier wel heel erg eh, nou ja, productgericht, maar ik vind de Amorino dus echt een eh, nou ja, kut-vibrator. Waarom, dat kun je lezen: HIER.

IMG_1302
Ik laat Nina uit en zie dat er ergens een katjesboom in de bloei staat. Mooi, dan hoef ik straks geen paastak te kopen en kan ik gewoon aan het snoeien.

IMG_1304
Ik zet een plaatje op. Kijk, rechts; m’n roze Croc. Sexy!

laabmoo
Ik zette het recept voor de overheerlijke Laab Moo van gisteren online: HIER.

IMG_1309
Vriendinnetje A. is blijven slapen en we maken er een productieve dag van. We zetten de laptops tegenover elkaar en gaan aan het werk. Heerlijk om zo samen te zijn. Niks zeggen, alles zeggen. Mooi. Soms mis ik collega’s, maar als er af en toe een vriendinnetje naast me komt werken, dan is dat gemis snel opgelost. Ik maak een smoothie voor haar en regel de rest van de dag ook allerhande andere gerechten.

IMG_1314
Oh, ik ben zo trots op mezelf dat ik dan wel geen muesli-meisje ben geworden, maar wel een smoothie-sletje!

IMG_1321
Nina is gewoon zichzelf gebleven.

IMG_1327
Aan het werk. Met homemade couscous-salade. Goed bezig.

IMG_1331
Vriendin A. en ik gaan even naar de winkel en Nina mag mee. Kijk eens hoe braaf ze kan wachten.

IMG_1333
Ik ben de rest van de dag bezig om mijn site plog-technisch gezien te organiseren. Dus deze foto geeft een soort Droste-effect. Een plog in een plog in een plog in een… nou ja, ik ben nog niet klaar met de re-organisatie.

IMG_1337
Nina heeft de hele dag naar vriendin A. gegromd, maar nu zijn ze BFF’s for life!

IMG_1340
Nog niet klaar.

IMG_1341
De Nederlandse katten worden steeds slimmer.

IMG_1349
We eten pasta met een bolognese-saus uit de diepvries. Maar wel met vers geraspte Parmezaanse kaas.

IMG_1352
We kijken naar Utopia. Wat een DRAMA! Ik begin zo langzamerhand alle mensen te haten die aan dat programma meedoen en ze staan (bijna) allemaal voor alles wat ik verafschuw in de samenleving. KOTS! KOTS! Morgen weer kijken. Ik <3 pulp.

IMG_1354
Dit ziet er niet uit, maar het zijn apple crumble’s die ik net in de oven heb geschoven. Ze moeten dus nog een half uurtje, dus als ik dit plog af heb dan denk ik dat ik ze wel uit de oven kan halen. Lekker met slagroom!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. leo schreef:

  He luun,
  je bent nu echt een one-woman-magazine geworden waar ik elke dag naar uitkijk eb even voor ga zitten; ploggen is de bomb. En dan ook nog geregeld je climaximaal berichten; fun!
  LINDA, Eat Your Heart Out. Ik lees de LUNA. Elke dag!
  Keep plogging, babe!
  Fan Leo

 2. Luna schreef:

  Hi Leo!
  Wat een ontzettend toffe reactie! Dankjewel!!! Ik vind alles ook heel erg leuk om te doen! :-)

 3. Esther schreef:

  Hoi Luna,
  Die apple crumble ziet er zo lekker uit….. Ik zag ‘m ook op je blog van vandaag staan en krijg er gelijk zin in. Welk recept gebruik je?
  Liefs, Esther.

 4. Patchwork schreef:

  Zo´n thuiswerkcollega die de hele dag voor lekkere hapjes zorgt lijkt me ook wel wat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *