web analytics

6

MASTERCHEF-WANNABE, IDOLS & FRIENDS

beginpagina23februari

IMG_1163
Ik ben er weer vroeg bij! Het is 7:00 en het is de hoogste tijd dat ik verder ga met m’n Thaise rijsttafel.

IMG_1174
Eerst de gootsteen ontstoppen. Ik ben niet erg te spreken over dit product. Voorheen had ik van die korrels die zo lekker gingen bruisen als je er kokend water op goot. Dan had je tenminste het gevoel dat er iets gebeurde. Ik giet dit spul in de gootsteen en na een half uur spoelt het water nog niet lekker door. Enorme teleurstelling dit.

IMG_1176
Ik ben nog steeds extreem gelukkig met m’n trolley! Kijk ‘m eens shinen!

output_Bpgtjf
Ik haal Nina uit bed bij de pubermeisjes. Hier blijkt maar weer dat Nina nooit een echt pubermeisje zal worden. De pubermeisjes liggen tot minstens 12:00 in bed, terwijl Nina toch echt even uitgelaten moet worden rond een uur of 8:00.

IMG_1177
Okay, ik ga door waar ik gisteren ben gebleven. Dit is Thaise kip in een rode curry met sperzieboontjes. Hmmmm…

IMG_1180
En dit is gehakt met citroen en rode ui en misschien wel het lekkerste gerecht van de hele Thaise rijsttafel die ik maakte.

IMG_1183
Of misschien waren dat toch wel deze Thaise sateetjes met zelfgemaakte Thaise satesaus! De keuze was echt reuze, want ik heb 9 verschillende gerechten gemaakt!!! En… tussendoor maakte ik ook nog een couscoussalade voor morgen (en voor m’n ouders) en een courgettesoep (ook voor morgen en voor m’n ouders). Na bijna 6 uur non-stop koken vandaag (en ook zeker 6 uur gisteren) heb ik er geen zin meer in. Ik draaf altijd een beetje door als ik eenmaal aan het koken ben, maar dat is logisch met zo’n mooie trolley en zo’n grote diepvries.

IMG_1193
De pubermeisjes keken een 3D-film met de verkering.

IMG_1197
Nina keek maar half mee. Het was geen Cesar Milan, dus het kon haar niet zo boeien.

IMG_1204
Heel even uitrusten na al dat koken.

IMG_1215
M’n ouders komen langs om Nina een koekje te brengen en om de katten een zakje nat voer te geven.

IMG_1221
En om een kopje koffie te drinken.

IMG_1225
En om 3 tassen vol met afhaal-Thai mee naar huis te nemen! Goed gescoord Piet en Riet!

IMG_1226
Ik maak een nieuwe vormgeving voor de eerste foto’s van m’n plog. Gezellig met de huistijger erbij! Ik weet nog niet zeker of ik dit zo laat, maar waarschijnlijk wel. Of niet. Of wel.

IMG_1229
We hebben eters vanavond! Ja, ik sta me niet voor niks uit te sloven in de keuken! Hier laat de verkering vriend D. even zien hoe gaaf onze 3D-televisie is.

IMG_1233
Aan tafel!!!!

IMG_1236
OMG! Het was dus allemaal zoooooo lekker, maar ja, binnen een half uur weer op. Daar sta je dan 12 uur voor in de keuken. Hahaha!

IMG_1241
De verkering brengt dochter S. en haar nichtje weer naar huis. Vriend D. rijdt mee, dus vriendinnetje A. en ik kunnen even de roddels van de afgelopen tijd doornemen. Vriendinnetje A. heeft ook een blog met een plog; www.ontgeldingsdrang.nl (en daar kun je dus lezen en zien of zij het eten ook zo lekker vond en als je benieuwd ben wat voor schoenen ik thuis altijd onder de leuke petticoat-jurkjes draag kun je daar ook terecht) (okay, ik verklap het alvast; roze Crocs, heel sexy).

IMG_1244
Hier laat ik even mijn hipster Adidasjes zien. Staan ook heel chique onder een petticoat-jurkje. NOT! Het is niet chique om te vertellen hoe duur je kleding was, maar deze waren maar 1 euro! Heeft de verkering voor mij gescoord. We gaan even de hondjes van D. en A. uitlaten.

IMG_1246
Vriendin A. is ook heel hipster, want ze laat de honden uit in haar pyjama-broek met daaronder haar blauwe cowboylaarzen.

IMG_1253
We kijken met z’n vieren naar mijn favoriete programma; Idols Worldwide. Lekkere pulp voor de zondagavond. Ik hou er heel veel van.

IMG_1256
Vriend D. kijkt hier heel moeilijk, maar dat komt omdat kater Frank al minstens een uur tussen z’n benen ligt.

IMG_1258
Frank ligt daar heel goed, vindt hij zelf.

IMG_1263
Nina ligt eigenlijk altijd wel goed.

IMG_1270
Vriendin A. en ik doen momenteel een wedstrijdje wie het eerst haar plog online heeft. Ik natuurlijk, want ik ben inmiddels een pro. Haha! SCORE!!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  1 Euro maar die schoenen?! Dat is zeker goedkoper dan
  die figoerkarri…. corrigarri… gerende…nou ja die ene onderbroek?

 2. Debby schreef:

  Zijn jullie zussen? Jullie ploggen op dezelfde wijze. Heel vermakelijk, dat dan weer wel.

 3. Luna schreef:

  Geen echte zussen, maar soulsisters, HAHAHAHA!

 4. Esther schreef:

  Die D. lijkt me een schatje!

 5. Gerda schreef:

  Sinds kort hou ik van de maandag… Een heleboel plogs kijken/lezen! Ze zijn weer leuk! Maar die recepten komen toch nog wel op culunair.nl?

 6. Else schreef:

  Afvoer ontstoppen –> klusje voor de verkering.. Jij haalt het kastje leeg zodat je kunt zien wat voor geinig spul je er hebt staan en om dat op een nieuwe manier in te delen (weer een naar Ikea-kans), jij levert de emmer en dan mag hij zn stuff showen. Kopje koffie loodgieter ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *