web analytics

1

IKEA, KAENG MASSAMAN & LOUNGEPARTY

beginpaginatotaal

IMG_1017
Zaterdagochtend! 7:00! Gisteren natuurlijk als een blok in slaap gevallen tegen de verkering aan, maar… hij wil alsnog wel met me naar de IKEA! Waar heb ik het aan verdiend!

IMG_1025
We doen eerst even een koffie.

IMG_1026
En tijdens de koffie laten we alle draaideurkaters een paar keer naar binnen en naar buiten en naar binnen en naar buiten en naar binnen tot we zelf ook niet meer weten welke katers buiten en welke binnen zijn.

IMG_1029
Dan even een rondje met het hondje. Nina heeft geluk, want ze komt haar vriend Roghan tegen. Even lekker achter elkaar aanrennen.

IMG_1040
Het is 8:00 en Nina gaat in de bench, zodat wij naar LIDL kunnen om boodschappen voor de rest van de week te halen. Ze kijkt heel zielig op de foto, maar ze valt natuurlijk binnen een minuut in slaap als we de deur uit zijn. Althans, dat hopen we. Voor de zekerheid zetten we voor Nina de televisie aan, anders is het echt zielig.

IMG_1045
Nadat we boodschappen hebben gedaan vertrekken we richting de IKEA! Hoera!!! We staan er om 09:00 sharp voor de deur!

IMG_1051
Oh, ik ben zo blij!!!! De verkering haat de IKEA, maar hij doet best leuk mee, al wilde hij niet met me gaan ontbijten in het restaurant. “Don’t push your luck darling”, zegt-ie.

IMG_1054
Hier gaat het mis. Elke relatie heeft toch een soort breekmomentje in de IKEA, hoe goed die relatie ook is. Ik wil deze trolley hebben, nee, ik moet deze trolley hebben. De verkering vindt het de allergrootste onzin, maar ik zie deze trolley als het redmiddel van mijn ontplofte keuken. Eindelijk zal alles georganiseerd zijn! De verlossing! De verkering denkt dat-ie binnen een paar weken verroest en uit elkaar valt.

IMG_1055
De verkering kijkt heel chagrijnig, maar ik wil ‘m! Ik wil ‘m!

IMG_1057
Hahahaha! Om het leven van de verkering niet nog moeilijker te maken, zet ik ‘m thuis zelf in elkaar. Easy!

IMG_1064
Nina heeft een topdag met de pubermeisjes.

IMG_1069
Ik breng even de pastasaus van gisteren naar m’n ouders.

IMG_1076
Ik ga verder met het maken van diverse Thaise gerechten. Rechts de Kaeng Massaman, links kalkoen in groene curry met bloemkool en broccoli.

IMG_1080
Kijk! Kijk! M’n eigen groenten- en fruittrolley. Ik ben nu zoooooooo gelukkig!!!! M’n keukentje lijkt nu net op de Masterchef-pantry! Nee, maar echt!

IMG_1083
Ik ga er nog meer van koken, zo gelukkig ben ik! Dit is zoetzuur varkensvlees met komkommer, rode paprika en ananas. Meteen in die diepvries en ook in een bakje voor m’n ouders. Morgen speel ik voor afhaal-Thai.

IMG_1088
We zouden eigenlijk bij vrienden gaan eten, maar die bellen af, want ziek. Ach, dan maar een avondje met Nina op de bank.

output_4pw0LS
Woehoe!

IMG_1107
Ik heb een heerlijke dag. Kan je goed zien! Komt door die trolley!

IMG_1126
En omdat we dus eigenlijk bij vrienden zouden gaan eten, en omdat al het Thaise eten voor morgen is, bestellen we pizza!!

IMG_1132
Lekker m’n huispak aan!

IMG_1142
En de rest van de avond met Nina loungen!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Nahaar schreef:

    prachtige site, en grappig om te zien dat alles blijkbaar verandert….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *