web analytics

1

OP DE FIETS, DOZEN & KASJES

beginpaginatotaal

IMG_6072
Ha! Het is 6:00 en ik heb prima geslapen! Ik voel me goed!

IMG_6087
Zo goed dat ik me zelfs meteen aankleed in plaats van de hele ochtend in m’n badjas of pyjama te blijven zitten. SCORE! Dit jurkje is echt van een oud omaatje geweest en kocht ik op de rommelmarkt van het bejaardentehuis hier om de hoek voor 1 euro. Doet wonderen voor m’n figuur! Zegt dat iets over mijn figuur? NEE!

IMG_6096
Nina en ik lopen op stelten tijdens het uitlaten.

IMG_6099
Ik test de LELO Ora voor de 3e keer, schrijf een review en maak foto’s. Wat een ongelooflijk kutding voor € 127,95. Ik krijg de seksspeeltjes natuurlijk gratis opgestuurd om te reviewen, maar je zal maar in een sekswinkel zijn en dit speeltje zien liggen. “Ja, geeft je het gevoel dat je gebeft wordt”, zegt de verkoopster die dat ding nog nooit zelf tussen haar benen heeft gehad. Dan koop je ‘m, want € 127,95 voor een befmachine (en geen man) is dan een KOOPJE! Een dikke SCORE! Maar het is dus een pretentieus kutding dat het gewoon niet goed genoeg doet.

IMG_6111
Oh, ik word even afgeleid door een filmpje van een soort Lord of the Dance, maar dan op een bruiloft. Leuk.

IMG_6114
En ik word ook even afgeleid door deze foto van Vido! Herinner je je mijn oproep nog voor Vido? Te vroeg geboren, Spina Bifida, hoge parkeerkosten voor z’n ouders? Voor de plog-lezers die de moeder van Vido niet volgen op Facebook: dit is Vido nu! Moet je zien wat een lekkere dikke, gapende baby! Het gaat goed met Vido en er wordt al over naar huis gaan gesproken!

IMG_6115
Okay, ik moet naar de boekhouder, maar ik heb het richtingsgevoel van een eh, eh, vrouw? Ik print de route uit.

IMG_6124
Geef Nina een kus.

IMG_6126
En ga op pad met m’n administratie 2012.

IMG_6128
Eerst m’n fiets even deze trap ophijsen. Ik had ook een andere route kunnen kiezen misschien.

IMG_6130
Maar goed. Ik fiets over de A15, richting het industrieterrein van Tiel.

IMG_6144
Wind mee is wind tegen als je de andere kant op wil, maar gelukkig schijnt de zon. Ik lever m’n administratie in en de boekhouder is toch wel een klein beetje trots op me. Maar of ik 2013 dan toch wel wat sneller zou kunnen doen, het liefst nog dit jaar. Okay! Okay! Doe ik! Hij verwacht geen gekke, onverwachte dingen qua m’n belastingaangifte en dat stelt me gerust. Ik ben toch altijd bang dat ik meer moet betalen dan ik zelf in gedachten had en daar krijg ik stress van, paniek, gedoe, aaaargh, pillen, wijn, tranquillizers!!! Chill!!!!

IMG_6145
Hier missen nogal wat foto’s, want ik bracht een bak soep en een bak salade bij m’n ouders. Daarna haal ik oppasmeisje M. op van school (en word aangesproken door een moeder die ook wil gaan ploggen, dus binnenkort nog meer Tielse plogs (nee, niet van een Tielsche moeke, maar van een hippe, jonge moeder, ja, die zijn er ook in Tiel, écht)), oppasmeisje M. en ik doen boodschappen bij de Albert Heijn, ik kies een tijdschrift en M. kiest ook een tijdschrift. We lunchen samen en daarna gaat M. aan haar huiswerk.

IMG_6147
Hoera!

IMG_6152
Oppasmeisje M. is nogal chaotisch en raakt vaak van alles kwijt. Ze moet volgende week een boek bespreken, maar is het papiertje kwijt waarop staat wat ze moet doen. En ja, dan kan je het natuurlijk niet doen hè?

IMG_6153
Frank weet ook niet waar het papier is. Ik bel de moeder van M. en het probleem is voordat het helemaal uit de hand gaat escaleren binnen no time opgelost. FIJN! Daarna schrijft M. nog wat in een vriendinnenboekje en plakt er heel veel stickers bij.

IMG_6156
Ik ga bezig met m’n plantenkasjes, maar daar heb ik verder geen foto’s van, want ik zat met m’n handen in de aarde. Die komen morgen, want het zijn hele gave plantenkasjes. Ik heb er 3 en ik plant van alles. Radijsjes, courgettes, wortel, ui, tomaten, paprika’s! Ik ben benieuwd.

IMG_6158
Frank gaat meteen in z’n nieuwe IIKEA-doos liggen.

output_TKcsrk
Oppasmeisje M. bouwt van de dozen een flat voor Frank.

IMG_6177
Ja, doei, daar ga ik dus echt niet in liggen! En zeker niet als je staat te kijken!

output_Kr86oh
We eten witlof met ham en kaas uit de oven en ook daar zijn geen foto’s van, maar het was heel lekker. De rest van de dag en avond brengen we door voor de televisie, heel opvoedkundig verantwoord natuurlijk. We kijken diverse kookprogramma’s, daarna Utopia en daarna gaat M. naar bed. Wij gaan er om 21:00 in. Ik val om 21:01 meteen tegen de verkering aan in slaap.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Esther schreef:

    Super dat het zo goed gaat met Vido!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *