web analytics

3

ZONDAG WAS EEN TOPDAG VOOR NINA

beginpaginatotaal

IMG_5282
OMG! Nina! Wat kijk je zielig!!!

IMG_5284
Ja, ik kijk ook niet echt vrolijk, I know! De echtgenoot heeft het licht gezien en wil nu, nu, nu, naar de Waal toe. Dus, dan moeten Nina en ik ook nu, nu, nu in de auto. Okay, okay, we zitten al! Nooit een ADHD-er uit z’n flow halen, regel 1 als je trouwt met een ADHD-er…

IMG_5291
Woehoe!!!! Vrijheid!!!!

IMG_5293
Wat is de Waal toch mooi! Op de kribben zitten mannetjes te vissen en 1 van die mannetjes is mijn vader, maar ja, welke kribbe, dat is nog maar de vraag. Bijna elke zondag is er een viswedstrijd op de Waal, maar het gebied waarin die wedstrijd wordt gehouden is nogal breed. Nu zouden we m’n vader kunnen bellen, maar ja, straks heeft-ie net beet en dan krijgen wij de schuld, haha! ’s Avonds hoor ik dat m’n vader 2e is geworden, dus hij is goed bezig geweest!

IMG_5296
Nina durft steeds verder het water in en ook met losse poten te zwemmen. Heel stoer. Niet te ver, want er staat een sterke stroming in de Waal.

IMG_5299
Goed zo!!

IMG_5300
En… los!

IMG_5305
Nina kan wel zwemmen, maar ze zwemt met haar voorpoten stijf.

IMG_5306
Een beetje zoals de mummies in Scooby Doo. Hahaha! Ach, zolang ze niet verdrinkt is er niks aan de hand.

IMG_5310
Gooi dat balletje nou! Gooi dat balletje nou! Gooi dat balletje nou! Gooi dat balletje nou! Gooi dat balletje nou! Gooi dat balletje nou! Gooi dat balletje nou! Gooi dat balletje nou!

IMG_5311
Toe nou! Toe nou! Toe nou! Toe nou! Toe nou! Toe nou! Toe nou! Toe nou! Toe nou! Toe nou! Toe nou! Toe nou! Toe nou! Toe nou!

IMG_5318
Woehoe!!!

IMG_5322
Nog een keer! Nog een keer! Nog een keer! Nog een keer! Nog een keer! Nog een keer! Nog een keer!!!!!!

IMG_5331
Thuis krijg ik een tosti van de echtgenoot. Een heel speciale met kaas en dan de ene kant knapperig en de andere kant gebakken in een ei. Hmmmmm…

IMG_5337
Nina is kapot van haar Inge de Bruin-avontuur en ligt de hele ochtend op de mat bij te komen.

IMG_5342
Wij checken nog maar eens een keer onze vakantiebestemming… Woehoe!!!

IMG_5350
Terwijl wij nog maar een aflevering van House kijken, heeft Nina zich verplaatst naar de bank. Ze droomt over water en balletjes… aaaaaaaah!

IMG_5354
Ja, lieverd, hier ging iets mis. Nooit met lekkere trek boodschappen gaan doen!!!

IMG_5355
Want we hadden dus nog genoeg Chinees van gisteren in huis om te eten.

IMG_5359
Chinees???

IMG_5361
Even nog een extra lange avondronde voor Nina.

IMG_5362
Helemaal Tiel uit zelfs! Even een rondje naar Zoelen, want ik wilde graag nog een paar bakjes frambozen bij de boer halen, maar de boer is gesloten op zondag (denk ik, of we waren gewoon te laat). Ach ja, lekker gewandeld.

IMG_5364
We kijken een GEWELDIGE aflevering van Zomergasten! Echt… 100.000 punten voor David van Reybrouck! Wat een prachtige verteller, wat een intelligente, lieve man! Wat een geweldige fragmenten! Dit was Zomergasten, zoals Zomergasten bedoeld is. Genoten.

IMG_5368
Dit is Nina na een zeer bewogen dag. Moe, maar tevreden.

IMG_5369

Dit is mijn guilty pleasure; kokos-chocolade-cakes van de Albert Heijn. Lekker!!!! Morgen weer verder met m’n ‘dieet’, want ik denk dat ik van dit weekend 2 kilo ben aangekomen en die staan me natuurlijk geweldig, daar niet van, maar ik zou erg graag weer een keer onder de 70 wegen.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. ria schreef:

  Goede morgen weer erg leuk !!!

 2. Marjan schreef:

  Stoere Nina … zo in het water….. en zo bij het water is ze al net zo ADHD als jullie…. past zo precies
  prachtig :-)

 3. Paul schreef:

  Ben je helemaal overgestapt op het ploggen op deze site? Ik hoop telkens op weer een volledig geschreven stukje, want daar ben je erg goed in…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *