web analytics

18

PLOG DONDERDAG 28 FEBRUARI T/M ZONDAG 3 MAART


Nou! Nina en ik hebben even wat balansdagen genomen. Heel even geprobeerd een soort van rust in het hoofd te krijgen. Is Nina beter gelukt dan mij.


Ik ben weer bij met Temptation Island. Wat een ellende. En toch kijken hè?


Donderdagavond was het weer tijd voor de wekelijkse eet-date! Ik zit nog steeds in m’n Mexicaanse weken die ook enorm gewaardeerd werden door vriendinnetjes F. en A.!


Diverse toppings, very, very nice!!!


Alles is OP, behalve een paar toppings, sorry Nien! Goddomme, wat lekker dit! Gelukkig ook weer genoeg in de diepvries voor volgende week.


Vrijdag! Tijd om naar de LIDL te gaan met deze 2 knapperds!


Woensdag, donderdag en vrijdag hang ik een paar uur boven deze kutpuzzel.


Meegeholpen door F. en A. en ook m’n ouders helpen mee. Nog niet af op vrijdagochtend. Vrijdagmiddag gelukkig wel, want hij begon me te irriteren.


Wow! Dit is een beauty!


Het is een soort goudvis, maar dan anders! Check: AQUARIUS IVY.TOYS – DILDO REVIEW #531.


Het is niet dat ik op dieet ben, maar toch zo ongeveer wel. Het dieet heet voornamelijk; geen wijn, geen chips, geen chocolade.


Ik kwam namelijk deze foto in een plog van 2 jaar terug tegen. Ja, eh, NOTE TO SELF, NOTE TO SELF??? Er zitten gewoon weer 10 kilo’s bij en ik ben echt nog steeds een lekker wijf hoor, maar als ik die foto dan zie, dan krijg ik enorme spijt dat ik toch weer zoveel ben aangekomen. Die 15 kilo ben ik toen wel van ellende afgevallen, maar toch. Die spijkerbroek op de foto pas ik uiteraard niet meer, maar ik ben gemotiveerd! Actie! Actie! Actie!


Ik krijg van ‘De Ex-wives Club’ de tip voor de serie ‘Dirty John‘, met daarbij de mededeling dat we de filmrechten van ons verhaal aan hadden moeten vragen. Ik kijk de waargebeurde serie via Netflix en ik word er gewoon met vlagen naar en misselijk van, zo ongelooflijk vergelijkbaar is dit verhaal met dat van ons, behalve dat er nog geen doden zijn gevallen. Er is ook een documentaire waarin verschillende vrouwen van ‘Dirty John’ aan het woord komen die ik ook kijk en er komen een hoop herinneringen naar boven. En meerdere keren betrap ik mezelf erop: maar dan ga je toch weg!!!!!! Maar meteen daarna; deed je zelf ook niet. Ook de gedachte; wat zielig voor die vrouw, zoveel jaar in een leugen geleefd, echt erg. Die compassie kan ik nog niet voor mezelf opbrengen, want ik vind mezelf vooral nog steeds erg dom. Maar ik denk dat alle vrouwen die bedrogen zijn door een narcist dat van zichzelf zullen blijven zeggen.


Tijd voor een nieuwe dromenvanger, heel even proberen het hoofd echt uit te zetten.


En ik hoef niet te koken vrijdag!


Het baasje van Mick heeft namelijk gekookt! Lekker hoor.


Zaterdagochtend ontbijt en lunch.


M’n ouders komen even bloemen naar mij brengen. Dat is lief!


En ik ga ’s middags nog even bij hen langs om een pot snoepjes te brengen. M’n vader is zich aan het ontpoppen tot de duivenfluisteraar. Soms wel 20 duiven op de stoep met z’n speciale lokvoer!


Ik ben naar de stad geweest en heb me even gelukkig gekocht. Was het nodig? Ja, dat was nodig.


Alaaf!


Kijk! Rust in m’n letterbak!


Zie hier de Lullie Lama.


En nog een keer een carnavalsfoto met Nina. Wat is het toch een schatje hè?


Gelukkig mag ze ook nog gewoon hond zijn.


Ik kocht nieuwe borden, zodat alle gezonde maaltijden een stuk beter gepresenteerd kunnen worden. Soort van.


Zondag! Dag 2 van het carnaval! Die hond is echt te goed voor de wereld! Ze heeft een glitterjurk aan, maar dat zie je niet goed op de foto. Te grappig.


Ik ben mezelf ook weer rustig aan het origami-en! Weer 100 erbij, zit nu op 200. Goed bezig.


Ik ging vroeg naar bed en sliep eerder dan M.! Onze Nien is lekker dicht tegen me aangekropen. Wat een SCHATJE!

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Crmn schreef:

  Wat zalig, je Mexicaanse weken. Pep je je receptensite ook weer op? Dit vraagt om delen!

  Enge ex… heeft hij z’n peilen inmiddels op iemand anders gericht? En hoe is het met z’n dochter? Moeilijk voor haar vast ook. Fijn en blij dat jij nu echte lieve liefde treft!

  • Luna schreef:

   Ja, ik wil toch ECHT m’n receptensite weer de lucht in! Maar wel op een andere manier (moet ‘m eerst op andere server zetten)… Mexicaans is ZALIG!
   Ex woonde binnen 1 dag bij iemand anders…
   Met dochter S. gaat het goed, al is het voor haar ook een lastige situatie :-(
   En ja; M. is een lieve liefde!

 2. ingrid schreef:

  Hopelijk ga je je rust vinden, soort van:)
  Wat moet je toch van die hond houden. Ze is toch helemaal gewoon alles wat je je kan wensen. Mooi, knap, lui, liefdevol, aankleedbaar, croissantvreetser…….

 3. Maria schreef:

  Ik heb dirty John ook gekeken en moest steeds aan je denken. Heb alleen maar compassie voor je.
  Wat heftig!
  Ik twijfelde juist om het je te sturen… was bang dat je er naar van ging voelen.

  • Luna schreef:

   Het is juist goed om af en toe met verleden geconfronteerd te worden (al zit ik er niet op te wachten, hahaha)… je kan het ’t toch niet veranderen… het is een bepaald patroon wat ‘ze’ volgen en het is onvoorstelbaar dat er gewoon meer mannen zijn die precies diezelfde patronen volgen… (en dus ook meer vrouwen die erin trappen en ook een patroon volgen)… bizar…

 4. Marjan schreef:

  Ik ‘durf’ niet eens Dirty John te gaan kijken, want hoeveel compassie ik ook heb met andere vrouwen die het is overkomen, zo’n sukkel voel ik mezelf dat ik erin getrapt ben. En dat ik dan ook nog zo’n muts ben die er veel te lang in is blijven zitten ook nog…. grrrrr (op mezelf dan he)
  Ach die Nina….. she makes me smile…… liefde voor dat prachtige hondje…

  • Luna schreef:

   Op zich kun je rustig kijken hoor… het is ook een ‘feest der herkenning’… ik moest vooral ontzettend lachen toen meneer Dirty John ‘ineens’ MS bleek te hebben… wij hebben hier te maken gehad met reuma, COPD, teelbalkanker, PTSS en de andere exen kunnen mijn lijstje vast wel aanvullen ;-) (maar eigenlijk is het te triest voor woorden)…

 5. Jan schreef:

  Wat ligt Frank er gezellig bij? Wist niet dat hij dat kon. En zeg maar tegen Piet dat duiven op zijn auto schijten.

 6. Judith schreef:

  Ik ben ook zo’ n vrouw. Mijn intuitie riep wel wat vanaf het begin maar in het Russisch. Zo vergelijk ik het wel eens. Ik vind mezelf niet dom, ik had geen idee! Geloofde in het goede in mensen en hield van die man. Ik las me na de ‘ relatie’ suf over nps en er komt echt niet nog zo’ n klootzak in huis. Mij intuitie spreekt weer ABN. Maar wat ik nu vooral dom vindt hoe we als maatschappij nog steeds geen benul hebben van hoe mensen met een narcistische persoonlijkheidsstoornis zich gedragen en er volkstammen mensen achter ze aanhobbelen! Ik word wanhopig en getriggerd door al het nieuws over Trump, Baudet, Wilders, Gordon en tja ook bij Waylon gaan bij mij alle alarmbellen rinkelen. Wij waren niet dom maar juist vaak heel empatisch en gevoelig en dat vind ik eigenschappen om blij mee te zijn. En die jou, ook al ken ik je alleen vanuit je plogs,zo’ n mooi mens maken. Er is met ons een heel vuil spelletje gespeeld van aantrekken en afstoten. En dat we zolang bleven betekent denk ik dat we niet snel opgeven. En bleven vertrouwen op de goede dingen. Ook al waren die er steeds minder… Ik denk altijd maar: zolang ik aan zoveel mensen nog moet uitleggen wat een narcist precies flikt, kunnen ze mij niets verwijten!😉

  • Luna schreef:

   Toch heb ik vaak het idee dat alleen vrouwen die hetzelfde of iets vergelijkbaars hebben meegemaakt het ‘snappen’… want vaak is het; ‘Ja, maar dan ga je toch weg, als iemand je zoiets flikt.’ Nee, je gaat niet weg, zelfs al had je 100 keer van tevoren gedacht dat je wél weg zou gaan als hij dit of dat… :-(

 7. Margreeth Kelly schreef:

  En toen dacht ik, ik zal die serie ook eens gaan kijken…..
  Beroerd, misselijk en soms voelbaar in mijn buik. Zooo walgelijk. Ik heb er 5 gezien, nog 3 te gaan en ik hoop zó op een goed eind!

 8. C.J. schreef:

  Zag je net op nu.nl voorbij komen! Nu hier nog een keer graag?

 9. M. schreef:

  Ik mis je plogs, gaat t wel goed?

  Hier helaas ook uitgebreide ervaring met narcist. Misschien die serie ook maar eens gaan bekijken!

 10. Brooklyn schreef:

  Hier nog iemand die je mist. Hopelijk gaat alles okee!

 11. Lot schreef:

  Mis je blogs!

 12. LISS schreef:

  Ik mis je plogs. Gaat het goed met jou en je mama en papa natuurlijk ook?

 13. Dudley schreef:

  Stil hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *