web analytics

3

PLOG DINSDAG 31 MEI 2016

beginpaginatotaal

IMG_3397
Ik word de laatste tijd weer steeds vroeger wakker. Van het licht? Van de vogels? Gelukkig wordt de krant om 6:00 bezorgd en is Bruce altijd wakker als ik wakker ben.

IMG_3400
Eten! Eten! Eten!

IMG_3401
Even de boterhammetjes voor mijn man smeren terwijl hij Nina uitlaat.

IMG_3402
Gisterenavond heb ik deze conditioner-sample voor mijn haar gebruikt. Echt supergoed en m’n haar blijft er de hele dag naar ruiken. Lijkt me een heel goede aankoop om hier het volle potje van te kopen in Londen. Happy happy, joy joy!!!!

IMG_3404
Ook leuk! Ik mag weer eens wat weggeven (dit keer van Bdsmstore.nl, heel lief van ze) (ik vind ‘m zelf iets te groot) (UNDERSTATEMENT). Het is een eh, Amsterdammertje (geen geintje). KLIK.

IMG_3407
En dan verder met een review over deze Wanachi Mega Massager (ook geen geintje).

IMG_3408
Ondertussen luister ik naar het programma ‘Gênante tanden’ en ik denk dat dat de laatste keer is dat ik dat doe, want… GÊNANT!!!

IMG_3410
Dit is een wazige foto van mijn lunch. Het is de Laab Moo van gisteren, maar dan met noodles. LEKKER!

IMG_3411
Op links komt Nanna aangesjokt.

IMG_3412
En op rechts sjokt Nina wat voor zich uit. Het baasje van Nanna en ik vragen ons regelmatig af wie er tussen de middag eigenlijk uitgelaten moet worden, de honden of wij? De honden doen altijd lekker rustig aan.

IMG_3413
Ik ga weer voor Florence and the Machine op de achtergrond.

Zouden jullie zo lief willen zijn om even op het knopje van ‘hANZLE’ te drukken? Je maakt er iemand HEEL ERG GELUKKIG VAN!!!! En dat met 1 druk op de knop, oh, als dat allemaal mogelijk is, dan wordt het internet nog groot!!!

IMG_3414
Ik lak m’n nagels alvast voor morgen, want dan heb ik een fotoshoot voor de Viva.

IMG_3415
Bruce is altijd zo behulpzaam.

IMG_3423
Net als mijn man. Ik heb net een mailtje van de Viva gekregen dat ‘het moodboard’ van de Viva waar ik in kom te staan ‘rood’ is. Dus met andere woorden; het blauwe jurkje en de blauwe laarzen die ik eigenlijk in gedachten had, die kunnen dus niet. Of ik dus iets rood-achtig klaar kan leggen. Ehm. Ehm.

IMG_3424
Gelukkig heb ik vintage jurkjes in alle kleuren, dus ik hang alles wat bij het moodboard past klaar.

IMG_3425
Tijd voor het avondeten. Ik had nog een witte kool liggen.

IMG_3427_1
Mag ik mijzelf complimenteren met deze Thaise kip-kerrie-kool met cashewnoten, gefrituurde knoflook en koriander? Met ook nog wat Thaise sateetjes van gisteren. En… gelukkig heb ik weer genoeg gemaakt voor een bak in de diepvries! En ik heb toch echt maar een halve witte kool gebruikt. Het is een gave.

IMG_3429
Even naar Gordon Ramsey kijken.

IMG_3431
Deze dame laten plassen.

IMG_3436
En de ‘Internetpesters Aangepakt’ met Peter R. de Vries van vandaag was eigenlijk best onderhoudend. Nog even met Lush onder douche en dan naar bed. Morgen een lange dag.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Esther schreef:

  Haha, dat pootje op je pols <3 Volgens mij is dat een hele leuke kat.

 2. Marjan schreef:

  Het is echt een gave die kookknobbel van jou…… daar ben ik stiekem jaloers op….. geef mij een witte kool en ik zou niet weten wat ik er mee zou kunnen doen…. nou ja qua verwerken in een gerecht dan. Ik zou er mee kunnen bowlen, of ik lever hem af bij de zuurkoolfabriek 3 dorpen verder of zo…. ;-)

 3. Ingrid schreef:

  Wat een vrolijke collectie jurkjes heb je klaar hangen. Ik hou d’r van……..kleur en printjes. m
  Maar geen miss en mrs Etam/M&S.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *