web analytics

5

KRALEN, FLESJES & MELOENEN

middengelukt1

IMG_0159
Het is vrijdag en oppaspuber M. is alweer keurig en in prima humeur naar school! En ik ben ook al met m’n ouders naar de LIDL geweest, dat ook. Bovenstaande kaart kreeg ik van m’n vriendinnetje A. uit Overijssel! Nou, de groetjes terug hoor!

IMG_0160
De hele dag neem ik vrij! Nou ja, vrij? Ik ga niet achter m’n computer dit weekend. Ik heb beeldschermvrij en dompel me volledig onder in de veren en de dromenvangers (ja, ik sla door) (I know) (maar er stroomt eindelijk weer van alles in m’n hoofd)!

IMG_0161
Dit is genieten in de chaos!

IMG_0162
En in m’n eigen tuin.

IMG_0164
Soort Centerparcs dit hoor.

IMG_0166
Oh nee, Wolbospas.

IMG_0172
HOERA! M’n mini-flesjes zijn gearriveerd!! Die ga ik aan elke dromenvanger hangen, zodat de ontvanger hier een briefje in kan doen met een daarop geschreven droom.

IMG_0176
Klein dromenvangertje tussendoor in natuurlijke tinten, inclusief een beetje schapenwol.

IMG_0180
Hé! Daar is dochter S. al! Inclusief haar nichtje L.! Wat een gezelligheid. Ze zijn hier op zoek naar vissen.

IMG_0193
Bruce is geïnspireerd geraakt door m’n dromenvangers.

IMG_0195
Ik kocht vanmorgen een meloen bij de LIDL.

IMG_0197
En dit ding. Echt zo’n ding wat uiteindelijk in de kast gaat belanden om nooit meer naar te kijken.

IMG_0199
Maar dan had ik dit prachtige moment gemist! Bam!

IMG_0206
Ik hang buiten en binnen en buiten en binnen. Fakkeltje erbij. Hangen. Staren. Zalig dit.

Vorig jaar was ik druk met de voorbereidingen van ons trouwen...

Vorig jaar was ik druk met de voorbereidingen van ons trouwen…

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Kees Versluis schreef:

  Ik kocht ook zo’n meloensnijder. Ik moest heel veel kracht zetten op dezelfde meloen van de Lidl. Na een uitbarsting van kracht spoten de pitten alle kanten op en barstte de meloen open. Hoe is het jou dan gelukt?

 2. Kees Versluis schreef:

  Het is over tussen ons.
  Ik heb je een keer 25 Euro gestuurd om je te helpen.
  Daarna nog een keer een zielig gezin geholpen met 25 Euro na jouw verhaal.
  En ik vraag een simpel dingetje aan jou en je reageert niet.
  Eigenlijk reageer je nooit.
  Voor mij is het over.

  • Luna schreef:

   Nou, Kees, de liefde is toch niet zo snel over?
   Ik heb de meloen eerst een klein stukje ingesneden voordat ik de meloensnijder erop zetten… toen gleed-ie er gemakkelijk doorheen…
   Ik heb ‘m alleen nooit meer gebruikt na die eerste keer, dus de liefde tussen de meloensnijder en mij ging al snel over…
   Sommige dingen hebben nu eenmaal een zetje nodig… ;-)

 3. Nur schreef:

  Heee! Dat is leuk nieuws! Jeeeeh!! En, ik vkenreukel me nu al, nu heb ik een nieuwtje voor R… dit weet hij vast nog niet, anders had ik het wel gehoord. Heb trouwens ooit een nachtje in villa augustus geslapen en was helemaal geweldig! Ik wilde meteen ons huis opnieuw inrichten :-)X!

 4. Thanks a lot for giving everyone remarkably breathtaking possiblity to read in detail from this blog. It is always very sweet and also stuffed with a great time for me personally and my office colleagues to visit your blog the equivalent of three times a week to learn the newest guides you will have. And indeed, I am always astounded with your astonishing strategies served by you. Certain 2 tips in this article are indeed the very best we have ever had.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *