web analytics

4

KOFFIE, BORSTHAAR & HOUSE

beginpaginatotaal

IMG_5373
Dit is zo’n beetje m’n uitzicht geweest de hele dag. Okay, ik keek niet naar beneden op m’n schoot, maar naar m’n beeldscherm, maar ik heb dus de hele dag gewerkt, geschreven, ge-Photoshopt en Bruce geaaid. Tussendoor een paar wassen gedraaid, want het is maandag en dat was het dan. Saai, maar productief.

IMG_5377
Ik had me voor deze speciale gelegenheid zelfs aangekleed in stemmig zwart, met matching zwarte bloemen. Heel gezellig. SMILE.

IMG_5385
M’n vader kwam tussendoor even een kopje koffie drinken en de uitslagen van de viswedstrijd gisteren bespreken (2e geworden). Uiteraard kreeg Nina een paar koekies en daarna wilde ze bij Piet op schoot. Paste niet.

IMG_5388
Oh ja, pappa kwam ook nog een traytje eieren van de boer brengen. Hmmm…

IMG_5389
Zo ken ik je weer Nien.

IMG_5391
De echtgenoot heeft het grootste gedeelte van de dag doorgebracht in het ziekenhuis. Z’n hart en lijf gaan af en toe op hol en dat is niet de bedoeling. Vorige week heeft hij al bloed en urine ingeleverd en vandaag stond een bezoekje aan de cardioloog op het programma. Ik maak me er meer zorgen om dan hij (of hij doet gewoon heel stoer). Vandaag moest hij fietsen en een echo en toen hebben ze ‘m ook nog verminkt door een stuk borsthaar af te scheren en allemaal stickertjes op z’n lijf te plakken! Huil! Voordat iemand zegt dat mannen sowieso hun borsthaar af moeten scheren; ik hou heel veel van mannen met heel veel haar. Overal! Woensdag krijgt de echtgenoot een hartkastje mee voor 2 dagen. Wat een toestand. Huil!

IMG_5394
Nina heeft ’t er ook niet op.

IMG_5400
Ik heb m’n kantoor meegesleept naar beneden, maar Frank gaat op m’n papieren liggen, dus hij vindt dat ik wel genoeg heb gedaan voor vandaag. Okay. Tijd om even iets uit de diepvries op te warmen (Indiaas). Ik heb hier wel foto’s van, maar die deden het gerecht geen recht, zeg maar. Het zag eruit als een opgewarmd prutje (wat het ook was) (maar het was wel heel lekker).

IMG_5404
Na het eten nog maar een aflevering van House.

IMG_5405
Je tanden! Je tanden!

IMG_5406
Oh, sorry, het was geen quiz.

IMG_5408
Nog een late night snack van de LIDL; garnalen dumplings. Lekker, maar niet voor herhaling vatbaar. We liggen om 22:00 in bed. Zalig!

I Love Vintage

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Margreeth schreef:

  Ik vind het toch zo geweldig elke dag jou blog. Het moet toch eens gezegd. Super. Als je eens een dag later bent, blijf ik kijken; is er al 1, is er al 1? Bedankt!

 2. Paul schreef:

  Kijk! Eindelijk iemand die het met me eens is qua borsthaar!

 3. Kim schreef:

  Borsthaar <3 <3

 4. Karen schreef:

  Borsthaar rockt! En ik moet opeens heel erg aan vriendin Y denken. Sterkte met J, wat een narigheid allemaal. Hopelijk valt het mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *