web analytics

1

EEN HELE SAAIE ZATERDAG

beginpaginatotaal

IMG_5202
Zo! Zo! Ik krijg een ontbijtje van de echtgenoot! It’s amazing! Hij is ook heel relaxt van het feit dat we écht naar Jamaica gaan! Terwijl hij nog naar een paar Youtube-filmpjes met parelwitte Jamaicaanse stranden, gefilmd door spierwitte Engelsen, kijkt, schrijf ik een item voor FOXY.

IMG_5203
“Weet jij eigenlijk nog hoe m’n vorige vormgeving eruit zag”, vraag ik aan de echtgenoot. Ik was het zelf bijna vergeten. Bizar hoe snel je eigenlijk went aan een nieuwe site en vooral hoe het lijkt alsof hij er altijd zo heeft uitgezien (en dat terwijl deze rode vormgeving op de foto er bijna 10 jaar heeft opgestaan!).

IMG_5208
Ik test deze LELO Isla (hé, een seksspeeltje met de naam ‘eiland’, dat is toevallig, want we gaan naar een Caribisch eiland, haha )… Review volgt.

IMG_5212
Ik stuur m’n teksten naar de hoofdredacteur van FOXY. Maandag verder met het laatste item, nu weekend vieren.

IMG_5216
In. Uit. In. Uit.

IMG_5224
Vooral Sid snapt niet dat de keukendeur tegenwoordig dicht is.

IMG_5225
Een papieren ananas. Snapt-ie ook niet.

IMG_5239
Nina snapt nooit iets.

IMG_5241
Vriend J. komt even langs en ook dat snapt Nina niet. De eerste 10 minuten blaft ze het hele huis bij elkaar, want wat komt J. doen! Wat komt die man doen?? Daarna wil ze bij J. op schoot en likt ze ‘m helemaal af. Lekker consequent.

IMG_5246
De echtgenoot en ik besluiten er een House-dagje van te maken. Met chips. Nina mag geen chips.

IMG_5250
En is daar zo chagrijnig van dat ze niet eens bij ons op de bank wil liggen.

IMG_5256
De 3e aflevering van de dag? Of de 4e? Ach, nog eentje dan.

IMG_5257
We hebben inmiddels ook een zak met dropjes gevonden, dus dieet-technisch gaat het vandaag niet zo heel goed.

IMG_5258
En ook dit voorspelt weinig goeds. De echtgenoot had zin in een XXL loempia van de Chinees en is al onderweg om er eentje te gaan halen. Of eigenlijk 2. En het maandmenu bestaande uit saté, nasi en diverse andere gerechtjes met vleesballen en moeilijke namen die ik toch niet lust. Ik lust alleen Tjap Tjoy met kip. Gelukkig heeft J. ook daar een bak van meegenomen. Liefde is: weten wat de ander van de Chinees wil hebben zonder het te vragen.

IMG_5260
Nina ligt weer heerlijk.

IMG_5261
Ik ook.

IMG_5264
Ik maak ons toetje; wentelteefje van een restje stokbrood.

IMG_5267
Deze foto ziet er een stuk mooier uit.

IMG_5273
En we doen nog maar een aflevering van House. We hebben nog 6 seizoenen niet gezien, dus we vermaken ons de komende tijd wel.

IMG_5272
Alweer een aflevering van House???

IMG_5274
Yep!

IMG_5279
Sid is niet geïnteresseerd in House, maar wel in de echtgenoot. Al een paar weken is J. bezig met een charme-offensief en het begint vruchten af te werpen. Beetje aaien, beetje paaien en Sid ligt de hele avond bij J. op de bank en soms zelfs tegen J. aan! It’s amazing. Ook amazing is het dat we op zaterdagavond al om 22:00 naar bed gaan en allebei binnen 5 minuten in een diepe slaap vallen. Zoals een oud-Hollandsch spreekwoord luidt; dan zullen we het wel nodig hebben gehad.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    het is wel een aparte foto zo… van de echtgenoot en Sid…. :-)
    het is dus een heerlijk lui dagje geweest.. heerlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *