web analytics

8

PLOG ZONDAG 13 NOVEMBER 2016

beginpaginatotaal

img_2086
Zo! Bijna de klok rond in bed gelegen. ZALIG!!! Ook bijna volledig ontspannen nu.

img_2088
Frank! Wat kom jij doen?? Spinnen? Blijkbaar! Hij komt op bed en gaat in z’n eentje in een hoekje liggen spinnen… superzoet!

img_2098
Nina is jaloers op de aandacht die Frank krijgt. Logisch, want Nina verdient ook heel veel aandacht.

img_2104
Kerstboom aan! Ik plog wat bij in de middag. Doe een poging tot het schrijven van wat blogjes, ik beantwoord wat mailtjes en verder lummel ik heerlijk de hele zondag weg.

img_2115
Nina is ook heel goed in lummelen.

img_2116
Koken voor 1.

img_2117
Dit is een hond die net te eten heeft gekregen en denkt dat ze nog wat krijgt.

img_2119
Niet slecht al zeg ik het zelf. Heel erg goed zelfs! Pasta met spinazie, zongedroogde tomaatjes, blauwe kaas, ui en pijnboompitjes. Hmmmmm…

img_2126
Dochter S. stuurt een appje.

img_2134
Dat is dus de rest van de avond huilen geworden. Want ik heb haar verschrikkelijk gemist. En dat gevoel had ik een beetje weggestopt, want er moest worden overleefd en het is lastig overleven als je blijft hangen in het verleden. Van elk weekend pubers over de vloer en gezelligheid naar een leeg huis en een heel andere toekomst. Ja, dat is wennen. En zowel zij als ik moeten door. Op een nieuwe manier, maar wel door. Dochter S. zit in haar examenjaar, dus het is vooral belangrijk dat ze zich daarop focust en dat gaat hartstikke goed! Maar we hebben een date! En ik heb er heel veel zin in om haar weer te zien. En ik heb ook zin om haar moeder te zien, want als er iemand is die mij volledig begrijpt is zij het.

img_2131-kopie
Even Nina uitlaten in de kou en nattigheid.

img_2135
Gelukkig komt vriendin M. ’s avonds langs. We moeten ook wel even aan het werk, maar het is fijn om van me af te praten. Want JESUS CHRISTUS, hoeveel emoties kan een mens hebben op een dag? Nou, ik heb ze weer allemaal gehad en ik ben er eigenlijk wel klaar mee.

img_2137
Wijntje erbij, nootje erbij. Fijn. Als M. naar huis is schrijf ik nog duizenden woorden van me af. Van me af. Van me af. Van me af.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Kate schreef:

  Wat is het toch vreselijk verdrietig dat hij dat voor jullie kapot heeft gemaakt. Heel fijn dat S. zo volwassen en gevoelig is dat ze contact met jou en je ouders blijft zoeken!

 2. Marjan schreef:

  Dat berichtje van Dochter S schiet recht in mijn gemoed…. wat fijn dat jullie een date hebben, wat fijn dat haar mama meekomt, en zo fijn ook voor jouw pap en mam om de kleindochter die zij in hun hart hebben gesloten weer te kunnen zien en vasthouden…..

  Xx

 3. Chell schreef:

  Wat fijn dat dochter S. wel contact houdt! Superlief! Fijn dat jullie een date hebben, ik werd er zelfs ook een beetje emotioneel van.

 4. judith schreef:

  Blij voor jou en S. Weet als geen ander hoe ingewikkeld het is als er ook kinderen bij betrokken zijn…fijn dat jij er voor haar kunt zijn en dat ze zo merkt en voelt hoe echte liefde voelt.

 5. Annelies schreef:

  Wat superfijn dat S weer komt! Ook voor je ouders. :))

 6. Marina schreef:

  Wat een fijne (en emotionele) date gaat dat worden!! Heerlijk!!

 7. menno schreef:

  Wow. Goed hoor Chantall. See, things sort themselves…. :)

 8. Ingrid schreef:

  Wat een geweldig meisje….. dochter S.
  Zo ontroerend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *