web analytics

1

ADMINISTRATIE, JURK & EEN DODE MEREL

beginpaginatotaal

output_mxgRPl
Oh, crisis! Het is maandag en ik heb een enorme kutklus in het vooruitzicht vandaag; m’n administratie van 2012. Ja, ik weet het, die had ik allang gedaan moeten hebben, maar ik stel kutklussen graag zo lang mogelijk uit.

IMG_5958
Om deze maandag nog gezelliger te maken ga ik voor de gein even op de weegschaal staan. Ik zie een getal dat ik nog nooit eerder op de weegschaal zag. Ik ben de afgelopen 2 jaar nogal wat aangekomen en dat is een understatement! Op de foto mijn motivatie-trouwjurk. Ik denk dat ik zo’n 10 kilo moet afvallen wil ik erin passen. En dat wil ik.

IMG_5962
Hij wil ook een heleboel. Aandacht en nog meer aandacht. Hij heeft me een week moeten missen achter de computer en hij heeft recht op mijn onverdeelde aandacht. NU!

IMG_5966
Ik ben dus bezig met de administratie van 2012 en check ondertussen een paar keer of Nina nog leeft. Nina doet het vandaag rustig aan.

IMG_5972
Ik had gisteren een grote bak couscoussalade gemaakt en dat is ook een prima uitgesteld ontbijt. Ik zou Bruce m’n kantoor uit kunnen zetten, maar dan gaat hij heel hard lopen jengelen aan de deur. Bruce likt dus het schaaltje uit. Who run the world? Cats!

IMG_5973
Haat!

IMG_5974
Haat!

IMG_5975
Ik zou nu verder moeten gaan met de administratie, maar ik ben even afgeleid door deze prachtige trouwring. Behoorlijk duur en eigenlijk weten we nog niet eens of we trouwringen willen. Keuzes, keuzes! Maar eigenlijk weet ik het wel; ik wil wel graag een trouwring. Hoort erbij.

IMG_5976
Ik zocht naar wat belastingpapieren die ik mee moet geven aan de boekhouder, maar wordt afgeleid door een stapel met leuke post die ik ooit heb gekregen van lezers en lezeressen toen deze site 10 jaar bestond. Volgende week bestaat de site trouwens alweer 13 jaar!

IMG_5978
Ik kom ook dit schilderijtje tegen dat ik van Octavie kreeg! Tijd om ‘m op te hangen!

IMG_5979
Hier zitten ergens die belastingpapieren tussen. ZUCHT! Maar… m’n administratie is af en alles viel, zoals elke keer, ontzettend mee. Ik bel heel enthousiast naar m’n boekhouder, maar die is helemaal niet trots, maar geeft me op m’n flikker dat ik het weer zo lang heb uitgesteld. Ik had verwacht dat hij een gat in de lucht zou springen, maar eigenlijk heeft hij gewoon gelijk.

IMG_5986
Ik vraag aan Irene of ze www.climaximaal.nl om kan bouwen van een 2-koloms-site naar een 3-koloms-site. Dat kan ze en ze gaat meteen aan de slag! FIJN!

IMG_5987
Daar ergens aan de overkant ligt een merel te sterven. Hij zat vanmiddag al in de tuin te knikkebollen, waarschijnlijk aangevallen door 1 van de katten of z’n vleugel gebroken, weet ik veel, maar hij zat op de grond en ik wist niet wat ik moest doen! Om nou de dierenambulance te bellen voor een merel? Had gekund! Had ik misschien moeten doen! Maar ik dacht dat hij misschien nog wel weg zou vliegen en dat het allemaal ook gewoon de natuur is en hoeveel dieren gaan er elke dag niet gewoon dood van zichzelf? Van ouderdom? Opgevreten door een groter dier? Dus ik liet de merel zitten, maar hij zat er een uur later nog en toen dacht ik; ik wacht tot de verkering thuis komt, dan kan hij ‘m ’t nekketje omdraaien. Maar een half uur later was de merel weg. Over de sloot heen gevlogen en nu ligt-ie daar te sterven en nu voel ik me toch vreselijk KUT!

IMG_5991
M’n site is daarentegen bijna af en ik ben er superblij mee… stuk overzichtelijker dan voorheen. Irene zoekt overigens nog steeds werk (en ze is dus echt heel erg goed met WordPress, maar volgens mij kan ze nog veel meer dingen met websites: www.irenevanputten.nl (hier staat haar CV)).

IMG_5988
De verkering moet overwerken, dus ik heb alle tijd om mijn favoriete tv-kanaal uit te checken; TLC. Ik kijk ‘Sisterwives’ en ik vind die Cody een enorme flapdrol en snap niet hoe 4 vrouwen van zo’n man kunnen houden én ook nog eens accepteren dat hij er 3 andere vrouwen op na houdt. Maar ja, het is hun lifestyle hè?

IMG_5993
Daarna komt iets over hoarders. Ik begrijp hier heel veel van. Ik voel me af en toe ook een hoarder. Kan slecht afscheid nemen van spullen, denk dat ik alles nog wel ergens voor kan gebruiken, wat natuurlijk nooit zo is. Sinds we in dit huis wonen mag ik alleen de zolderverdieping gebruiken voor m’n hoarding-aanvallen. En de schuur. En okay, misschien begint de keuken ook wel een beetje… okay! Okay! Ik ga dingen weggooien en opruimen! I get the point! Ik wil niet eindigen in een TLC-programma!

IMG_5995
De verkering is inmiddels thuis! En… we kijken naar aflevering 1 van season 4 van Game of Thrones! Wat is het toch een briljante serie! Ik baal dat ik weer een week moet wachten op aflevering 2. We gaan vroeg naar bed. Morgen ook vroeg weer op. Ik moet steeds aan die merel denken. Huil!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Patchwork schreef:

    Heeeeeeel leuke trouwjurk! Echt zomers!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *