web analytics

0

DE FRAMBO, ANDIJVIE & K3 ZOEKT K3

middengelukt1

IMG_5751
Ik kom dus binnenkort met een klein stukje in de Viva en daarvoor moet ik eventjes wat foto’s van vroeger opsturen. Dat wordt deze.

IMG_5754
En deze. Aaaaaaah! Wat een mooi blond haar hè?

IMG_5759
De oppaspuber is weer richting school en ik sta daarna zo ongeveer een uur in m’n atelier te staren naar alle prachtige veren die ik gisteren heb gekregen. WOW! Ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen! Zo mooi!

IMG_5761
Een uurtje later dan anders ga ik met m’n ouders naar de LIDL.

IMG_5764
En daarna nog even naar de fruit-automatiek in Zoelen. Het ziet er allemaal geweldig uit hè? Alleen jammer dat deze verandering er moest komen in verband met mensen die het fruit (en het doosje met geld) steeds jatten. Voorheen lag het fruit in een kraam en moest je het geld dus in een bakje doen. Nu is het een soort FEBO voor framboosjes en aardbeien. Een FRAMBO. Heeft ook wel wat.

IMG_5766
Gelukkig nog steeds 1 euro voor een doosje frambozen. En… 3 euro voor 5 kilo aardappelen! Nou ja, ze hebben van alles en alles is lekker.

IMG_5768
Thuis even 2 croissantjes met ham en kaas.

IMG_5771
WOW! Kijk eens wat een geweldige post ik kreeg van Yvonne! Zomaar! Een doosje vol kettingen en armbanden en kralen en WOW!!!! Nu weet ik helemaal niet waar ik moet beginnen! Nou ja, eerst nog maar wat schrijven dan, dat gaat ook gewoon maar door.

IMG_5774
De echtgenoot heeft dochter S. en haar nichtje L. opgehaald. We eten… stamppot rauwe andijvie!

IMG_5775
Uiteraard met gehaktballen en dikke jus.

IMG_5779
En raad eens wat Nina door haar brokken kreeg.

IMG_5785
Dan douchen en in huispak op de bank. Nina krult zich als een worstje tegen me aan.

IMG_5786
We kijken naar K3 zoekt K3. Eigenlijk best onderhoudend.

IMG_5790
En als Nina niet genoeg aandacht meer van me krijgt, dan gaat ze die halen bij de pubers.

Vorig jaar knuffelde Nina met Vledder...

Vorig jaar knuffelde Nina met Vledder…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *