web analytics

2

1 GROTE VERENPRACHT OP DONDERDAG

middengelukt1

IMG_5687
De oppaspuber is alweer keurig naar school en straks komen er 2 dames bij mij op visite die veren voor me hebben verzameld om aan de dromenvangers te hangen. En omdat ik dat ZOOOOO lief van ze vind heb ik voor hen allebei een dromenvanger gemaakt. Deze maakte ik in ‘chakra’ kleuren (gewoon regenboog-kleuren dus, maar chakra klinkt veel toffer).

IMG_5695
Bruce ligt weer op schoot als ik nog even wat teksten schrijf.

IMG_5699
Sjaak, de allerlaatste PloesiePoesie is ook voor 1 van deze dames. Nummer 1020. Mooi geweest.

IMG_5705
Plaatje van de dag.

IMG_5708
Of eigenlijk is dit het plaatje van de dag! De dames zijn langs geweest en hebben HEEL VEEL geschenken gebracht! Deze megagrote bos met pauwenveren! Echt, ik heb nog nooit zulke mooie, grote, veren gezien! Van gewone pauwen, maar ook van witte pauwen. Echt PAUWOWOWOW!!

IMG_5709
Dit is dan wel niet zo’n stylish plaatje, maar 1 van de dames had ook een hele lekkere brownie gebakken! ZALIG!!!

IMG_5710
En alle veren waren al gesorteerd op soort!!! Dit zijn eendenveren en fazantenveren!

IMG_5711
Veren uit de dierenwinkel!!

IMG_5712
Zoveel bakjes! Echt niet normaal hoor!

IMG_5713
En ook alle poezen en Nina kregen geschenken!

IMG_5714
Kippenveren! DIKKE VETTE WOW! Ik ben heel blij en gelukkig en dankbaar en er ook een beetje stil van. Zoveel liefs en moois! Ik weet niet waar ik moet kijken!!!!!!

IMG_5725
Oh jawel, ik moet kijken naar deze gezonde snack die J. voor mij en de oppaspuber heeft gemaakt. Ik moet ‘m ook opeten.

IMG_5742
Bruce en Nina liggen bijna tegen elkaar aan. Bijna!

IMG_5743
Ik moest nog even naar de supermarkt, maar het regende en regende en regende. Tussen de buien door fietsen de oppaspuber en ik even naar de Albert Heijn en de Action en daarna eten we Mexicaans. Uit de diepvries. Mooie scherpe foto hè? Past bij de regen.

IMG_5744_1
Hier ging iets mis. Of eigenlijk niet. Ik vroeg: “Wil je het Mexicaans met rijst, een wrap of met nacho’s?” Ja, met nacho’s natuurlijk. Ze heeft de hele bak op. Ik lieg hier niks van. Daarna nog een Utopiaatje, Expeditie Robinson en dan naar bed. Zowel J. als ik hebben een halfbakken griepje onder de leden.

Vorig jaar bakte ik mini-krentenbollen...

Vorig jaar bakte ik mini-krentenbollen…

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. patchwork schreef:

    Wat een prachtige buit hebben die dames je gebracht! Hoe kregen ze dat voorelkaar! Zo lief!

  2. Ri schreef:

    Diepvries detox is echt in volle gang. Jullie gaan lekker!

    En wat een fijne visite die zoveel veren komt brengen. En brownie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *