web analytics

5

MINI-DIVA, KRENTENBOLLEN & DR. PHIL

beginpaginatotaal

IMG_7044
Begin de dag met… Dr. Phil! Dr. Phil! Dr. Phil! Okay, op dit soort momenten ben ik heel blij dat ik ZZP-er ben! Heerlijk filmpjes kijken en ondertussen poezen in elkaar naaien! Nina is al uitgelaten, de echtgenoot al uitgezwaaid, kop koffie erbij; heerlijk!

IMG_7063
Ik pak een doos vol poezen in! Als ze klaar zijn moet ik er toch afscheid van nemen, al wil ik ze allemaal houden…

IMG_7070
Hou gaaf! Hier komen 2 van mijn favoriete tv-programma’s samen; Dr. Phil en Catfish!

IMG_7071
<3

IMG_7075
Deze is ook klaar en ready to go!

IMG_7077
Dit was misschien wel de leukste aflevering van de dag… Pablo is getrouwd maar heeft diverse minnaressen on the side en die komen allemaal het podium op (waar hij niks vanaf wist). AWESOME en een klassieke Dr. Phil-show.

IMG_7079
Mooi! Medel is een stukje industrie-gebied van Tiel en het feit dat er hier een crematorium komt betekent dus dat ik zowel in Tiel geboren als gecremeerd kan worden… Prettige gedachte!

IMG_7081
Op de fiets! Even de PloesiePoesies naar het postkantoor brengen.

IMG_7082_1
Haarverf halen… ik heb iets koperkleurigs gekocht, maar wel in de 600-nummering, dus ik ben benieuwd.

IMG_7083
Ik stuur een foto naar de echtgenoot… zijn favoriete drankje is nu ook in aanmaakversie te koop. Na het boodschappen doen haal ik oppasmeisje M. op bij haar moeder. Ze voelde zich niet zo tiptop vandaag, dus is niet naar school geweest.

IMG_7094_1
Ze had ook niet zoveel puf om me mee te helpen met het maken van krentenbollen.

IMG_7095
Maar gelukkig heeft ze wel veel gegeten van mijn courgette-gehakt-aardappel-rode-pesto-schotel.

IMG_7096
In laagjes!

IMG_7098
Het zag er dan ook heel goed uit. Ik heb meteen een ovenschaal voor m’n ouders gemaakt, want zoals gewoonlijk had ik weer veel te veel.

IMG_7102
OMG! Waar is oppasmeisje M. gebleven! Dit kan je toch geen meisje meer noemen??? Zo haalde ik haar dus vanmiddag op bij haar moeder! Een mini-diva in Audrey Hepburn-jurkje met knot in haar haar (dit had haar moeder dus gefabriceerd, ik denk niet dat ik hiertoe in staat ben)! Met zonnebril wou ze wel even poseren voor de plog… kleine meisjes worden groot (ze is al langer dan ik)! <3

IMG_7106
We kijken een stukje De Wereld Draait Door en daarna Utopia.

IMG_7112
Ik doe de krentenbollen in de oven.

IMG_7113_1
En we doen een kopje thee met een krentenbol met roomboter. En… dit was ZO ontzettend lekker!

IMG_7114
Maar dan ECHT! Zeer trots op mezelf!

IMG_7121
Nina poseert even met bril.

IMG_7126
En met Nibbit… Vriend R. komt nog even langs en we kijken naar Thuis voor de Buis en nog een ander programma dat ik meteen weer ben vergeten, want ik keek dus niet echt. Enigszins vroeg naar bed!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Angelique schreef:

  Is het gelukt met die Olia? Ik heb hier nummer 6.60 (intens rood) in huis, maar ik heb nog geen tijd gehad om het ook daadwerkelijk in m’n haar te smeren. Die zwarte handschoentjes zijn leuk…

 2. ria schreef:

  Dat zag er goed uit hoor krenten bollen heerlijk.

 3. MijnPlog schreef:

  Die krentenbollen!
  Lekker.

 4. Marjan schreef:

  Krentenbollen… mmmmmmmmmmmmm heb je een recept?

 5. Sabine schreef:

  Wauw, wat een heerlijkheden weer! Komen de recepten van de ovenschotel en de krentenbollen nog op culunair?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *