web analytics

5

NINA EN DE ENCOUNTER MET HAAR VERKERING

beginpaginatotaal

IMG_7129
Begin de dag met… de Zakengids en een kop koffie! Even checken wat er in Tiel gebeurd is. Weinig, al is Appelpop heel goed gegaan met 125.000 bezoekers. Volgend weekend is het corso-weekend. Ook leuk.

IMG_7130
Ik neem een noodle-soepje en ik maak het ontbijt voor oppasmeisje M. die zich vandaag beter voelt dan gisteren, dus weer gewoon naar school gaat.

IMG_7131
Nina blijft thuis.

IMG_7132
Ja, het is tijd, de hoogste tijd!

IMG_7134
Ik ga voor deze.

IMG_7137
Maar ik heb er weinig fiducie in.

IMG_7144
Na het uitspoelen ben ik ook niet echt tevreden. Het lijkt wel alsof het niet goed gedekt heeft. Het is te licht, niet knal-oranje, zoals ik gehoopt had.

IMG_7145
Gelukkig word ik tijdens m’n schrijven getrakteerd op allerlei aangeklede beesten, dus ik ben m’n enigszins mislukte haar zo vergeten.

IMG_7146
Aaaaaah!

IMG_7147
Ik krijg ook foto’s van de overoverovergrootouders van Nina gestuurd. Aaaaaaah!

IMG_7148
Je ziet de gelijkenis meteen.

IMG_7149
Het is in een huishouden met 2 ADHD-ers lastig om structuur in het huishouden te krijgen. Ik doe een poging tot het maken van een rooster, maar mijn Word-skills zijn niet heel erg goed als het gaat om tabellen. Binnenkort een nieuwe poging.

IMG_7152
Ik heb M. weer uit school gehaald en ze vertelt aan J. dat er ook een Amerikaanse versie van Utopia is. Met ons download-systeem krijgt J. het programma binnen no time op het scherm en we zijn alle 3 ook binnen no time helemaal hooked!

IMG_7154
De Nederlandse Utopia is een SCHIM vergeleken met de Amerikaanse versie. Op de eerste dag is er daar al een vechtpartij, een ambulance (niet voor de vechtpartij), naakte vrouwen in een meertje, een priester die niet met die naakte vrouwen kan omgaan, een ex-gevangene die de pan uitflipt, een zwangere vrouw, ruzie, ruzie, en nog meer ruzie, een soortement van muiterij én een neukpartij. OMG!!!!

IMG_7159
Dit is ook wel een OMG! Nina’s vetje hangt over haar slipje! <3

IMG_7163
We krijgen bezoek van de verkering van Nina! Het is Vledder, die hier met z’n tong uit z’n bek hangt omdat hij net 20 rondjes achter Nina heeft aangerend.

IMG_7167
Kijk… hij is namelijk boterverliefd op de Nina!

IMG_7169
Hier is Vledder vakkundig door z’n vrouwtje van Nina afgetrokken… ZIELIG!!! Kijk ‘m dan verlekkerd kijken!

IMG_7171
Het vrouwtje van Vledder is onze overbuurvrouw en ze heeft allemaal rollen met stof en leer en PloesiePoesie-vel meegenomen! HOE LIEF!!!

IMG_7172
Kijk! Net echt poezenvel! WOW!!!

IMG_7177
Uiteindelijk ben ik toch ook wel blij met m’n haar.

IMG_7180
We eten aardappels, boontjes en gefrituurde vissticks (hier hebben oppasmeisje M. en J. nogal om gezeurd de afgelopen weken).

IMG_7183
Ik lak m’n nagels.

IMG_7188
M. ook.

IMG_7192
We kijken de Nederlandse Utopia, maar jeetje, wat valt die tegen!! Daarna gaat M. naar bed.

IMG_7194
En de echtgenoot en ik kijken nog naar de allertofste aflevering van Geer & Goor ever! Daarna nog een Down with Johnny en dan naar bed… dromen over Jamaica!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Linda schreef:

  Tabellen in word? Try excel… veel makkelijker. Ik zou ook zulke lijstjes willen, ben geen adhd-er maar juist een controlefreak. Ben bang dat man en zoonlief dan zullen weigeren hun paraaf te zetten.

 2. Esther schreef:

  Echtgenoot heeft 2 weken op de set van de Amerikaanse Utopia rondgelopen om de crew te instrueren over de 360 camera, geinig he? Het is de oude set van The Little House On The Prairie en middenin de woestijn.

 3. Judith schreef:

  En en en je krijgt al n beetje een kleurtje!! :-)

 4. Marjan schreef:

  tja wie is er nou niet knetterverliefd op De Nina?

 5. Marjan schreef:

  tja wie is er nou niet knetterverliefd op De Nina?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *